Gençlergücü’nden Muhteşem Başarı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gençlergücü’nden Muhteşem Başarı
17 Kas 2016 / Per 16:49
/ 1.065 Kez Okundu
| |

40.yılında şampiyonluğu amaçlayan Gençler Gücü Spor Kulübü, hedefe adım adım ilerliyor. Mavi Siyahlılar 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak 16 puanla grubunda zirvede yer alıyor.

Gençlergücü 1.amatör kümede fırtına gibi esiyor. Temsilcimiz son maçını da 2-1 kazanarak; zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. 


PENALTI KURTARDI


Mavi Siyahlıların Basın Sözcüsü Eyüp Beyhan yaptığı açıklamada; “2016-2017 sezonu 1.Amatör Küme 1.grupta 6.maçlar geride kaldı. Oynadığımız 6 maç sonunda 5 galibiyet ve 1 beraberlik ile toplamış olduğumuz 16 puan ile grubumuzda lider durumdayız. 13 Kasım Pazar günü İnegöl Kurtuluş sahasında karşılaştığımız ve maç öncesinde 10 puan ve averajla 2.sırada yer alan Gürsu Yeni Doğan Spor takımı ile karşılaştık. Çok zor geçeceğini düşündüğümüz maç bizleri yanıltmadı. Maçın 58.dakikasında stoperimiz Ceylan'ın içinde bulunduğu pozisyona hakem penaltı noktasını gösterdi ve stoperimiz Ceylan'a kırmızı kart göstererek bizleri 10 kişi bıraktı. Gürsu Yeni Doğan Spor kazandığı penaltıyı tecrübeli kalecimiz Erdi Güleç kurtardı ve maçın uzatma bölümüne 0-0 eşitlikle girdik. Dakikalar 90+3 gösterdiğinde bir başka tecrübeli futbolcumuz Muhammet tarafından galibiyet golümüz geldi ve maçı 1-0 kazandık. 1-0 öne geçtikten sonra hakem futbolcumuz Armağan’ı da pozisyon gereği Kırmızı kart ile cezalandırdı ve maçı 9 kişi tamamladık” dedi.


5 EKSİKLE ÇIKTIK


“Bu maç belki de grubumuzda oynadığımız en zor maçımızdı” diyen Beyhan; “35 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen kazanmayı bildik ve rakibimizle puan farkı açarak yolumuza devam ettik. Futbol Tertip Komitesi tarafından açıklanan maç programına göre Çarşamba günü saat 15.00’de grubumuzun alt sıralarında olan genç ve dinamik takımı Bursa Dağ Gücüspor ile karşılaştık. Bir önceki maçtan 2 önemli futbolcumuzun kırmızı kart cezalısı olması ve 3 oyuncumuzun da sınavları olması sebebi ile kadromuzda 5 oyuncumuz yer almadı. Deplasmanda karşılaştığımız Bursa Dağ Gücü takımını Ali Kükrek ve Muhammet'in golleri ile 2-1 kazandık. Bu sonuçla grubumuzda 16 puan ile liderliğimizi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.


KERAMETSPOR’U AĞIRLIYORUZ


Beyhan şöyle devam etti: “Şimdi ise 20 Kasım Pazar günü saat 13.00’de Kurtuluş sahasında grupta 13 puan ile 2.sırada yer alan Orhangazi Keramet Spor takımı ile maçımız var. Cezalı futbolcularımız Armağan ve Ceylan'ın cezaları tamamlandı. Rakibimizin aldığı sonuçlar ortada bu maçı kazanmak için tam kadro çalışıyoruz. Hedefimiz bu maçı da kazanarak en yakın rakibimize 6 puan fark açmak olacak. Pazar günü saat 13.00’de oynayacağımız maçımıza ilçe halkımızı davet ediyorum.” 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.