Gençlerin huzur turu kaza ile sonlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
18 Nis 2018 / Çar 14:18
/ 15.774 Kez Okundu
| |

Süleymaniye Mahallesi Şehirlerarası otobüs terminali mevkiinde meydana gelen kaza da toplu taşıma aracı ile otomobil çarpıştı; 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Osmaniye Mahallesi Şebboy caddesinden gelip Süleymaniye Mahallesi Hacı Şakir Sokak üzerinde seyir halinde olan sürücü Ramazan A. Yönetimindeki 77 EA 702 plakalı özel otomobil, İngaz kavşağından gelip Terminal istikametine Hacı Şakir sokak üzerinde seyir halinde olan sürücü Engin U. Yönetimindeki 16 KOT 03 plakalı toplu taşıma aracı ile Terminal girişi mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın eskisiyle savrulan otomobil, karayolu arasındaki bağlantıyı sağlayan istinat duvarına çarparak durabildi.

Kaza sonucunda hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ile otomobilde bulunan Emre V. İle Ümit A. Yaralandı. Toplu taşıma aracında şans eseri yaralanan olmadı. Kaza da yaralanan 3 genç, çağrılan 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar.

Hurdaya dönen araç çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.