Gök Kömür Çiftçiye Yüzde 10 İndirimli

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gök Kömür Çiftçiye Yüzde 10 İndirimli
 :
/ 524 Kez Okundu
| |

Ziraat Odası, Gök Kömür firması ile protokol imzaladı. Anlaşmaya göre Ziraat Odası üyelerinin yapacağı alışverişlerde Gök Kömür firması yüzde 10 indirim sağlayacak.

Ziraat Odası ile Gök Kömür firması arasında dün bir anlaşma gerçekleştirildi. Anlaşmaya göre Ziraat Odasına üye olan çiftçiler, Gök Kömür firmasından yapacakları alışverişlerde yüzde 10 indirim kazanacaklar.

 

KÖYLERİN YÜZDE 60’I KÖMÜR KULLANIYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, “Bugün Gök Kömür firmasıyla bir sözleşme yaptık. Bu sözleşmenin açılımı şudur; biliyorsunuz köylerimizin yüzde 60’ında kömür kullanılıyor. Dağ köylerinde ise sadece odun kullanılıyor. Zaten doğalgaz köylerimizde yok. Gök Kömür firmasıyla yaptığımız anlaşma neticesinde Ziraat Odamıza üye olan çiftçilerimiz yüzde 10 indirim alacaklar. Yani çiftçimizin menfaati için elimizden geleni her zaman yapıyoruz. Odamıza üye olan üreticilerimiz bu firmadan yaptıkları alışverişlerde yüzde 10 indirimden yararlanacaklardır” dedi.

 

ODA ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

Gök Kömür Firma yetkilisi İbrahim Ertaş ise, “Ziraat Odasıyla yaptığımız anlaşma sonucunda firma olarak yüzde 10 indirim uygulayacağız. Ziraat Odasına üye olan tüm üreticilerin alışverişlerin bu indirim geçerlidir. Bu indirim sezon boyunca geçerlidir. Çiftçiler kömürü sadece evlerinde ısınma amaçlı değil, aynı zamanda serada da kullanabiliyorlar” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.