Gomez’e Taraftar Morali
23 Oca 2016 / Cmt 10:50
/ 2.857 Kez Okundu
| |

Sakatlıktan çıkan İnegöl Belediyespor Voleybol Takımının pasör çaprazı mevki oyuncusu Ernardo Gomeze, taraftarlar meşalelerle hazırlanan sürprizle moral verdi.

Pazar günü İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda Beşiktaş'ı ağırlayacak olan İnegöl Belediyespor’un taraftarları, geçirdiği sakatlığın ardından iyileşerek takımla çalışmalara başlayan Venezuela vatandaşı Ernardo Gomez'e sürpriz yaptı.

MEŞALELERLE KARŞILANDI

Taraftarların daveti üzerine Arkadaş Kıraathanesine gelen Gomez, meşalelerle ve tezahüratlarla karşılandı.

inegolonline.com/diger_resimler/2312016-104959_379009.jpg" style="height:323px; line-height:18.9091px; width:645px" />Kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Gomez, şöyle konuştu:

“Organizasyon için teşekkür ederim. Gerçekten çok iyi bir sürpriz oldu benim için. Bizi desteklediğiniz için teşekkür ederim. Salona gelip bizi desteklemeniz ve gerçekten bunu beraber yapmamız çok iyi. Bize yakın olmanız çok mutlu ediyor bizi. Bizim için salona geldiğiniz zaman ekstra güç veriyorsunuz. Bunun için teşekkür ediyorum. Sizinle kendimizi daha güçlü hissediyoruz. teşekkürler.”

Taraftarlar adına açıklama yapan Arkadaş Kıraathanesi İşletme Sahibi Sadullah Kaldırım, sakatlıktan çıkan Gomez'e Beşiktaş maçı öncesi moral vermek için böyle bir organizasyona imza attıkların söyledi.

inegolonline.com/diger_resimler/2312016-105033_401651.jpg" style="height:323px; line-height:18.9091px; width:645px" />İnegöl Belediyespor’dan Beşiktaş karşısında galibiyet beklediklerini belirten Kaldırım, “İnegöl Belediyespor ilk yarı da çok iyi bir performans sergiledi. Bizde bundan son derece memnunuz. Taraftar olarak Gomez'i çok beğeniyoruz. İlk yarıda çok iyi bir performans sergiledi. Şuanda sakatlıktan çıktığı için kendisine Beşiktaş maçı öncesi moral vermek istedik. İnşallah Beşiktaş maçında da güzel bir performans göstererek galip geliriz. İnegöl Belediyespor'u Avrupa sahnesinde görmek istiyoruz” şekilde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.