Görev başındaki polislere moral ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Görev başındaki polislere moral ziyareti
12 Nis 2019 / Cum 19:44
/ 1.209 Kez Okundu
| |

Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ateş Karıncaları, İnegöl’de görev yapan polis memurlarına moral ziyareti gerçekleştirerek, çikolata ikramında bulundu.

Rehber Kavşağındaki kontrol noktasına yapılan ziyarette konuşan Ateş Karıncaları Onursal Başkanı Fatih Bayram; “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren polislerimizin 10 nisan Polis Haftasını kutlarım. İnegöl'de yapmış oldukları başarılı çalışmalar ile şehirde huzurlu bir ortam sağlamak için gece gündüz demeden görev yapan emniyet ekiplerimizin her zaman duacısıyız. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin.”

 

“Biz dernek ve STK temsilcilerinin de gençlerin kötü alışkanlıklara bulaşmaması için yapacağımız çalışmalarla gençlerin suç batağına batmalarını engelleyerek emniyet güçlerimize yardımcı olmamız gerekiyor. Sonuçta her vatandaşın başına bir polis dikemezsiniz ancak yapacağınız farkındalık çalışmaları ve etkili eğitim ile huzurlu bir toplumdan söz edebiliriz. Emniyet ekiplerimize kutsal görevlerinde başarılar diliyorum.  Rabbimden her türlü şerden muhafaza etmesini niyaz ederim” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.