Güngör'den galibiyet sözleri; Fırsat vermedik

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Güngör'den galibiyet sözleri; Fırsat vermedik
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Kas 2022 / Pzt 11:49
/ 10.706 Kez Okundu
| |

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, deplasmanda alınan 2-0'lık Sivas Belediyespor galibiyetini değerlendirdi.

Göngör’ün açıklamaları şu şekilde;

RAKİBİN PİSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KIRDIK VE FIRSAT VERMEDİK

“Hem puan olarak hem de psikoloji olarak her iki takım için de zor bir maçtı. Oyuna adeta bir ev sahibi takım gibi başladık ve golü erken bulduk. Buda bize avantaj sağladı. Rakibin de psikolojik üstünlüğünü kırdık ve fırsat vermedik. İlk yarıda oyuna tamamen hakimdik, pozisyon vermedik. İkinci yarı rakip biraz daha riske girmeye başladı. Özellikle 65. dakikadan sonra oyun git-gele döndü. Gol de yiyebilirdik, farklı da kazanabilirdik. İkinci golü de atınca tamamıyla oyunu kontrol etme noktasına geldik. Haftalardır aldığımız yenilgiler de oyuna yansıdı. Her şeye rağmen moral olarak, oyun olarak ve skor olarak memnun olduğumuz bir maçtı. Nefes aldık ama tabi ki yaramız iyileşmez. Bundan sonraki süreçte puanlar almamız gerekiyor.”

SAKATLIKLARIMIZ VAR OYUNA MÜDAHALE ETMEKTE ZORLANIYORUZ

“İçerdeki sıkıntılarımız devam ediyor, sakatlığı devam eden futbolcularımız var. Yine oyun esnasında oyundan düşen arkadaşlarımız oluyor bunlara müdahale etmekte çok zorlanıyoruz. Mevkisel olarak kadro derinliğimiz dar. Bu da rakibe oyunsal üstünlükler sağlayabiliyor. Bu hafta Ersel ve Hamza aramıza katılabilir.”

PUANLAR ALMAMIZ GEREKİYOR

“Yine söylüyorum evet kazandık moralliyiz ama haddimizi bilerek önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız. Yaramız var ve iyileştirmek zorundayız. Puanlar almamız gerekiyor. İnşallah Amed maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecek.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.