Güray Efe Cinayetinde Ceza Yağdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Güray Efe Cinayetinde Ceza Yağdı
29 Mar 2017 / Çar 15:57
/ 20.267 Kez Okundu
| |

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, restoran işletmecisi Güray Efe’ye yönelik yapılan, kalaşnikoflu saldırıda karar çıktı. Cinayet şüphelilerine müebbet hapis cezası verildi.

 

4 Ocak 2015 tarihinde Alanyurt yolu üzerinde gerçekleştirilen silahlı saldırının karar duruşması İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde yapıldı. 

Karar duruşmasında, mahkeme heyeti saldırının bir numaralı sanığı Gökhan A.’ya müebbet hapis cezası verirken, diğer tutuklu sanık Emin M. ise cinayeti azmettirmeden müebbet hapis cezası aldı. 

Efe cinayeti ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle tek dosyada görülen 3 ayrı yaralama olayında ise S.A.’yı silahla yaralayan Necmettin A.’ya 11 yıl 6 ay hapis ile ruhsatsız silah taşımaktan 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Olaylara karışan şüpheliler, S.A., A.K., K.E. ve İ.H. beraat etti.

OLAY 
4 Ocak 2015 tarihinde Güray Efe ile iki kişinin içinde bulunduğu 16 PS 333 plakalı özel otomobile, Alanyurt yolu üzerinde seyir halindeyken yanından geçen araçlardan kalaşnikof silahla ateş edildi. 
Kurşun yağmuruna tutulan araç içerisinde bulunan Efe, saldırıda ağır yaralanırken; olayın şüphelisi Gökhan A. (28) 170 gün sonra Yeniceköy Mahallesi’nde bulunan kardeşinin evinde İnegöl emniyet ekipleri ile Özel Harekat ekiplerinin sabaha karşı yaptığı ortak operasyon sonucunda kıskıvrak yakalandı. Diğer tutuklu sanık Emin M ise saldırıdan 2 gün sonra Bursa il merkezinde gözaltına alındı.
Saldırıda ağır yaralanan restoran işletmecisi Güray Efe, 10 ay sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

 

inegolonline.com/ haber/yvosq1156r2b6jtvi7rq.jpg" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.