Güray Efe Davası Devam Ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
17 Mar 2016 / Per 19:38
/ 5.759 Kez Okundu
| |

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden restoran işletmecisi Güray Efe’ye yönelik yapılan kalaşnikoflu saldırının davası sürüyor.

4 Ocak 2015 tarihinde Alanyurt yolu üzerinde gerçekleştirilen silahlı saldırının davası İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde devam ediyor.

SEGBİS’LE KATILDILAR

Saldırının bir numaralı sanığı Gökhan A. ile diğer tutuklu sanık Emin M, tutuklu bulundukları Bursa H tipi ile Eskişehir H tipi cezaevinden SEGBİS ile (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) duruşmaya katıldı.

ÖLÜM RAPORU BEKLENİYOR

Duruşmada tutuklu sanıklar savunmalarını tekrarlarken, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti saldırının ardından 10 ay sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden restoran işletmecisi Güray Efe’nin ölüm raporunun beklenmesi nedeniyle davayı 10 Nisan 2016 tarihine erteledi.

OLAY

4 Ocak 2015 tarihinde Güray Efe ile iki kişinin içinde bulunduğu 16 PS 333 plakalı özel otomobile, Alanyurt yolu üzerinde seyir halindeyken yanından geçen araçlardan kalaşnikof silahla ateş edildi.

Kurşun yağmuruna tutulan araç içerisinde bulunan Efe, saldırıda ağır yaralanırken; olayın şüphelisi Gökhan A. (26) 170 gün sonra Yeniceköy Mahallesi’nde bulunan kardeşinin evinde İnegöl emniyet ekipleri ile Özel Harekat ekiplerinin sabaha karşı yaptığı ortak operasyon sonucunda kıskıvrak yakalandı. Diğer tutuklu sanık Emin M ise saldırıdan 2 gün sonra Bursa il merkezinde gözaltına alındı.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.