Gürel’den dobra açıklamalar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gürel’den dobra açıklamalar
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Oca 2023 / Sal 15:40
/ 1.487 Kez Okundu
| |

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel gazeteciler ile bir araya gelerek merak edilen soruları cevaplandırdı.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bugün gazeteciler ile bir araya geldi.

PARTİ İÇİNDE KİMSE İLE SORUNUM YOK
Gazeteci Adem Demir’in, “Parti içinde İlçe Başkanı, İnegöl Belediye Başkanı ve Bursa Milletvekili arasında sorunlar olduğu herkes tarafından biliniyor. Bu konuda İnegöl hizmet alma noktasında vebal ödüyor. Siz bu konuda neler söyleyeceksiniz?” sorusuna yanıt veren Vekil Gürel, “AK Parti içinde hiçbir zaman kısır kavgaların bir parçası olmadım ve olmam da. Benim hakkımda böyle düşünülmesini asla kabul etmem. Evet bazen destek aldığım, bazen de almadığım zamanlarda olmuştur. Ama benim asla kimseyle bir sorunum yok. Ben bana verilen tüm görevlerin sorumluluğu bilinciyle hareket ediyorum. Şahsım nazarında partimin adının geçtiği yerde bize düşen görev koordineli bir şekilde hizmet üretmektir. Olması gereken budur. Kendi adıma söylemek gerekirse ben buna özen göstermeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.

İNEGÖL İL GİBİ HİZMET ALIYOR
İnegöl’ün il gibi hizmet aldığını ifade eden Gürel “Bu konuda bazı çalışmalar yapılıyor olabilir, herşeyin bir zamanı var. İnegöl doğru zamanda il olabilir”.

SEÇİM MAYISTA MESAJI
Genel seçimlerin biraz önce çekileceğini belirten Gürel “Seçim takviminin olduğu günlerde sınavlar var, Mayıs ayında yapılması için planlama var ” dedi.

BEN İŞİMİ YAPTIM
Hükümet konağı ile alakalı soruya ise milletvekili Gürel “Eski hükümet konağı depreme dayanıksızdı. Hemen devreye girerek bakan bey ile görüştüm ve yıkım kararı çıkartarak binanın ödeneğini çıkarttık.  Ben üzerime düşeni yaptım yerel idare ise üzerine düşeni.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.