Güreşin Şampiyonları Ödüllendirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Güreşin Şampiyonları Ödüllendirildi
17 Oca 2016 / Paz 17:39
/ 313 Kez Okundu
| |

3-6 Haziran tarihleri arasında Konya’da yapılan Türkiye Şampiyonasında dereceye giren güreşçiler İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel tarafından ödüllendirildi.

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörü Habib aslan tarafından çalıştırılan İnegöl Belediyespor kulübü sporcuları, Adem Uçkun ve Ahmet İskender İlçe Müdürünü ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Yusuf Şevki Yücel şampiyon sporculara eşofman takımı ve spor çantası hediye etti.

GÜREŞTE ALTYAPI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Yusuf Şevki YÜCEL konuyla ilgili yaptığı açıklamada : “Güreşçi kardeşimiz Adem Uçkun, 3-6  Haziran 2015 tarihleri arasında Konya’da yapılan Türkiye şampiyonasında serbest stilde 6 sporcuyu yenerek 29 kiloda Türkiye 2.si oldu. İnegöl Belediyespor adına yarışan bu evladımız bu yaşında yeteneğinin olduğunu ve gelecek vaat ettiğini bize gösterdi. Ben kendisini kutluyorum. Hocasına ve ona emek veren ailesine İnegöl Belediyesine teşekkür ediyorum. Şubat ayında yapılacak olan okullar arası Türkiye şampiyonasının 1. Ayağı olan bölge şampiyonasına Prof. Selçuk Yahşi Ortaokulunu temsil edecek olan bu kardeşimize başarılar diliyorum. Prof. Selçuk Yahşi Ortaokulunda ve Gaziosmanpaşa ilkokulunda güreş branşında bir altyapı oluşturmaya çalışıyoruz, bu vesileyle kardeşimizin başarısı örnek teşkil eder diye umut ediyorum.

SALONLARIMIZDA ÜCRETSİZ EĞİTİMLER VERİYORUZ

İnegöl Spor Lisesi öğrencisi olan Ahmet İskender kardeşimiz ise 24 Aralık 2015 tarihinde Isparta da yapılan Türkiye Kulüpler arası güreş şampiyonasında takım olarak Bursa Büyükşehir Belediyespor adına yarışmaya katılmış ve 42 kiloda Türkiye şampiyonu olmuştur.

Kendisi antrenmanlarını kurumumuz spor salonundaki salonda Habib Aslan gözetiminde yapmakta, Habib hocamızın elinde yetişmiş bir sporcu kardeşimizdir. Okulunu, İnegöl’ümüzü ve Bursa’mızı başarıyla temsil ediyor, tekniği ve yeteneği ile gelecek için umut vaat ediyor. Ben kendisine başarılar diliyorum. 20 Ocakta okullar arası güreş müsabakalarının bölge finali Balıkesir’de yapılacak ve Ahmet kardeşimiz İnegöl Spor Lisesini orada kilosunda temsil edecek. Oradan da 1.’likle geleceğini biliyoruz. İnegöl’den her branşta olduğu gibi Güreş branşında da çok büyük başarılar bekliyoruz. Neden bir Avrupa, Dünya, hatta Olimpiyat şampiyonu İnegöl’den çıkmasın. Antrenörümüz bu konuda oldukça yetenekli, ilçe müdürlüğümüz ve İnegöl Belediyemiz her konuda destek oluyor. Ata sporumuz olan Güreşe velilerimizin ve vatandaşlarımızın da katkısını, desteğini alabilirsek başarı artarak gelecektir.

Ben bu vesileyle İlçe müdürlüğümüz bünyesindeki salonlardan ve antrenörlerimizden tüm vatandaşlarımızın yararlanmasını arzu ediyorum. Velilerimiz çocuklarını, bünyemizde kadrolu antrenörleri bulunan Güreş, Halter, Karate, Masatenisi, Kort tenisi, Okçuluk ve Voleybol branşlarında ücretsiz eğitim almak üzere salonlarımıza yönlendirsinler. 7/24 gençlerimizin spor yapmaları için personelimizle onların hizmetinde olduklarımız bilsinler diyorum" Dedi


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.