Güvenlik kamerasına takılan hırsızlar her yerde aranıyorlar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Güvenlik kamerasına takılan hırsızlar her yerde aranıyorlar
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Oca 2021 / Sal 08:05
/ 5.679 Kez Okundu
| |

Süleymaniye Mahallesi’nde meydana gelen olayda 2 kadın hırsız girdikleri bir evden ziynet eşyası ve bir miktar para alarak uzaklaştı. Hırsızlar sokak üzerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz günlerde Süleymaniye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 2 kadın hırsız apartmana girdikten sonra dairelerin kapılarının zillerini çaldı. Kapıyı açanlara yardım toplamak için geldiklerini söyledi. Evde kimsenin olmadığını anladıkları bir daireye ise kapıyı zorlayarak giren 2 hırsız evde bulunan ziynet eşyaları ve bir miktar parayı aldıktan sonra hızlıca uzaklaştı.

Ev sahibi eve geldikten sonra evinin dağınık olduğunu fark edince hemen ziynet eşyaları ve paralarını koyduğu yere baktı. Ziynet eşya ve parasının çalındığını anlayan ev sahibi durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri dairede yaptıkları araştırmada herhangi bir parmak izine rastlamadı.
Çevrede araştırma yapan ev sahibi ve polis ekipleri sokak üzerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına 2 kadın hırsızın takıldığını tespit etti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kadınların eldivenli olduğu ve birinin kamerayı fark edince yüzünü kapatmaya çalıştığı görüldü.
Olay ile alakalı tahkikat başlatılırken polis her yerde 2 kadın hırsızı arıyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.