Haberi olmadan 3 trilyon borçlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Haberi olmadan 3 trilyon borçlandı
21 Ara 2015 / Pzt 14:56
/ 6.070 Kez Okundu
| |

İnegöl’de yaşayan Nilgün Çakmak isimli vatandaş ortak firma açtığı bir şahıs tarafından 3 milyon TL dolandırıldığını iddia etti.

İnegöl’de yaşayan ve daha önce Bursa’da bir tekstil firmasında çalışan Nilgün Çakmak isimli vatandaş, kendi adına kurulan şirket yoluyla 3 milyon lira borçlandırıldığını iddia etti.

Haber hattımıza ulaşan olayı anlatan Çakmak, tekstil firmasında çalıştığı sırada tanıştığı Şenol İ. tarafından dolandırıldığını, 3 milyon liranın üzerinde borcu olduğunu söyledi.

‘KİMSEYİ BULAMADIM’

İşyeri kurmak için kendisinden yardım isteyen Şenol İ. isimli şahsa yardım ettiğini ifade eden Çakmak, “Benden yardım istedi. Benimde hem maddi durumum kötü olduğu için hem de çocuğumun hastane masrafları için bunu kabul ettim. Matbaa dükkanını açtık. İlk aylarda her şeyin güzel gittiğini bana söylediler. Ama daha sonra haber alamayınca Bursa’daki işyerine gittim. Kimseyi bulamayınca durumdan şüphelendim. Şenol İ. isimli şahsa ulaşamadım. Daha sonra notere ve bankalara giderek verdiğim vekâletleri iptal ettirdim.

3 MİLYONDAN FAZLA BORCUM ÇIKTI’

Ancak daha sonra evime borç kağıtları geldi. Benim üzerimden açtığı şirket yoluyla naylon faturalar kesmişler. İcra kağıtları evimize gelmeye başladı. Ancak Şenol İ. isimli şahsa bir daha ulaşamadık. Maliyeye gittiğimizde bize naylon faturaları gösterdiler. Her yerden alış veriş yapmışlar. Duruma itiraz ederek dilekçe ve savunma verdim. Savcılığa suç duyurusunda bulundum ama delil olmadığını söylediler. Maliye araştırma olduğu için bize delil vermedi. Her şey ortada ama maliye hakkımızı koruyamıyor. 3 milyondan fazla borcum var ve daha fazlası da çıkabilir. Ben iyilik yaptım ama iyiliğim suistimal edildi.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.