Hakan Çavuşoğlu açılışa katılamıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hakan Çavuşoğlu açılışa katılamıyor
19 Nis 2018 / Per 18:36
/ 3.012 Kez Okundu
| |

Daha önce Ayçiçeği Masal Parkınının açılışına katılacağı duyurulan Hakan Çavuşoğlu’nun programındaki değişiklik sonrası, açılışa katılamayacağı öğrenildi.

Açılış öncesi Ayçiçeği Masal Parkında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, Bugünün yarını, yarının umudu olan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine ciddi katkı verecek, onların eğlenerek öğrenecekleri bir ortamı sağlayacak Masal Parkımızın açılışınıza tüm çocuklarımızı beklediklerini söyledi.

 

 Başkan Taban, “Daha mutlu çocuklar için çalışıyoruz. Büyüklere dinlence küçüklere eğlence sloganıyla hayata geçireceğimiz Ayçiçeği Masal Parkının ilçemize değer katacağına yürekten inanıyorum.

 

ÇAVUŞOĞLU GELEMEYECEK

 

Etrafı sur şeklinde örülmüş duvarlarla çevrilen ve içerisinde tarihi değerleri barındıran, çocukların eğlenirken öğrenecekleri Ayçiçeği Masal Parkını 20 Nisan Cuma günü saat 11.00’da Başbakan Yarımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun katılımları ile açılacağı duyurulmuştu. Hakan Çavuşoğlu’nun programında yapılan değişiklik sonrası açılışa katılamayacağı öğrenildi.

 

Bu güzel ve anlamlı günde tüm ilçe halkımızı özellikle de yarınlarımız olan çocuklarımızı yanımızda görmek istediğimizi ifade ederek tüm hemşerilerimizi açılış törenimize davet ediyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.