Hakan İnkaya’dan başkan Aktaş’a teşekkür

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hakan İnkaya’dan başkan Aktaş’a teşekkür
#İnegöl | Haber Merkezi
11 May 2021 / Sal 15:32
/ 7.163 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayına özel devreye aldığı sosyal destek paketi, ihtiyaç sahiplerine nefes, pandemi nedeniyle zor günler geçiren mahalle bakkallarına ise can suyu oldu. Projeden dolayı İnegöl Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya, Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.

 “Kart16 Ramazan Sosyal Destek Çeki” uygulaması için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür eden İnegöl Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya, “Kart16 Ramazan Sosyal Destek Çeki” uygulamasının esnaflara moral verdiğini söyledi.

Başkan İnkaya, “Pandemi döneminde bakkal esnafımıza bir destekte Bursa Büyükşehir Belediyesinden geldi.Büyükşehir Belediyesi sosyal yardımlarını tüm Bursa'da olduğu gibi İnegöl'de de mahalle bakkalları üzeriden dağıtma uygulamasını hayata geçirdi. Uygulama esnafımıza destek ve moral oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Bey'e ve ekibine teşekkür ediyorum. ” diye konuştu.

İnegöl'de 25 yıldır bakkal dükkanı işleten  Faruk Özçömlekçi ise "Destek çeklerini alan vatandaşlar gelip alışverişini yapıyor. Zorlu bir süreçten geçen bakkal esnafı için güzel bir proje. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.