Hakan Özdemir seçim çadırı projesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hakan Özdemir seçim çadırı projesi
04 Mar 2019 / Pzt 18:27
/ 20.073 Kez Okundu
| |

Millet İttifakı İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, Seçim Çadırı etkinliğini AK Parti’nin en fazla oy oranına sahip olduğuMesudiye Mahallesi’nden başlattı.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, AK Parti'nin İnegöl'de en çok oy oranına sahip olduğu Mesudiye Mahallesi'nde kurulan çadırda vatandaşlarla buluştu.

 
Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Özdemir, “Bugünden başlayarak halkla daha yakın temas edebilmek için seçim çadırı programını start vermiş bulunmaktayız. İlk seçim çadırı etkinliğimiz Mesudiye Mahallemizde gerçekleşti. Mahallemizin sakinlerini adı gibi mesut etmek için çıktık bizler bu yola. Allah mahcup etmesin. Tüm mahallerimize gideceğiz ve halkımızın dertlerini bizzat kendilerinden dinleyeceğiz. Halkımızın belediyecilikle ilgili görüş öneri ve taleplerini alıyoruz.”

 

“Onların fikirleri bizim yolumuzu aydınlatıyor. Bu çalışma seçim süreci boyunca sürecek. Önümüzdeki günlerde çok daha farklı etkinliklerle de halkımızın karşısına çıkacağız. Aldığımız tepkiler çok olumlu. İyi bir kampanya süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu kapsamda emeği geçen belediye meclis üyesi adaylarıma ve teşkilatımızın değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. İnşallah İnegöl için her şey iyi olacak” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.