Hakan Özdemir;15 yıl geçmiş hala hayalimiz var diyorsunuz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
01 Mar 2019 / Cum 18:57
/ 33.146 Kez Okundu
| |

Vatandaşların daveti üzerine Tekke Mahallesi’ne giden Başkan adayı Özdemir, burada vatandaşlarla sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi. Başkan adayı Özdemir’in eleştiri oklarının hedefinde ise İnegöl Belediyesi vardı.

31 Martta yapılacak seçimler için destek isteyen İnegöl Belediye Başkan adayı Hakan Özdemir, “15 yıl geçti İnegöl Belediye başkanı sizi kaç kere ziyaret etti. Ben başkan seçildiğimde 5 yıl boyunca bunların 15 yılda batırdıklarını nasıl toparlarım, sizin karşınıza nasıl dimdik dururum diye kendimden çekiniyorum. Ben şuan seçilmedim ama seçildikten sonra bunların bıraktıklarını nasıl temizlerim sizin karşınıza nasıl dimdik dururum diye beni korku salıyor.  15 yılda toplasan 2-3 yıllık hizmet var. Bunlar gelmiş gitmiş birbirlerine çiçek alıp vermişler. Ben sizin istekleriniz ile beraber buradayım, ben halkımın yanındayım.  Hep beraber 31 Mart günü bir değişim yapalım. Ondan sonra siz BUSKİ’ye gitmeyin beni çağırın bana söyleyin.”

15 YIL GEÇMİŞ HALA HAYALİMİZ VAR DİYORSUNUZ

“Ben sizler gibi vatandaşım, gelin 15 yıllık bize yapılan masal anlatım durumunu değiştirelim. Biz sizlerle beraber kalıcı bir hikaye yazalım. Su problemi ile alakalı 76 yaşındaki Ali amcam hüngür hüngür ağlıyor. Ben buraya ve diğer köylere çekinerek gidiyorum.  Ben siyaset yapmadım sizlerle beraberim. Bana para lazım değil, bana isim lazım değil, bana makam lazım değil ben bu saatten sonra sizlerle beraberim. Bu memlekette çok iyi şeyler de yapıldı kimse inkar edemez. Ama yerel yönetimlerde sanki başka dünyada yaşıyoruz.  Bugüne kadar ne yaptınız hala İnegöl ile alakalı hayallerimiz var diyorsunuz. 15 yıl geçmiş hala İnegöl’ü yaşanılabilir bir kent yapacağız diyorlar.”

FETÖ VE PKK TEPKİSİ

“Diyorlar ki İYİ Parti PKK ve HDP ile iş yapıyor. Ben buyum kimliğim de ortada araştırsınlar bulsunlar. Ne FETÖ ile bir bağlantımı bulabilirler nede PKK ile bağlantımı bulabilirler. İnsanlara yalan dolan konuşmasınlar. Yukarıda Allah var kendileri gibi biz kaşık sallamadık bir yerlere. Tek vatan, tek millet bunların anlamlarını iyi bilmek lazım. Ben baka sorunu nedir diye bilmiyordum tevazu nedir diye bilmiyordum gittim sözlüğe baktım bırakın bunları önce insan olun.” diye konuştu.


 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.