Hakan Özdemir’den şok iddia, fuar alanı şahsi çıkarlar yüzünden yapılamadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hakan Özdemir’den şok iddia, fuar alanı şahsi çıkarlar yüzünden yapılamadı
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Ağu 2022 / Sal 19:58
/ 15.633 Kez Okundu
| |

Eski İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, İnegöl’e fuar yapılması konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söz verdiğini İnegöl’de ki kişisel çekişmeler yüzünden fuarın yapılamadığını belirtti.

Gazeteci Şerif Gürbaş’ın sosyal medya hesabından fuar alanının yapılmaması eleştirisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dönemin İGİAD Başkanı Hakan Özdemir’e verdiği sözü hatırlatması üzerine Hakan Özdemir yanıt verdi.
Hakan Özdemir şahsi çıkarlar neticesinde İnegöl’deki yöneticilerin ve temsilcilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözünün boşa çıkarttıklarını belirterek “Şerif kardeşim bu konuda şimdiye kadar sorumlular hariç olmak kaydı ile kimseye bir kelime söz dahi etmedim. Yalnız bir gerçek var, Sayın Cumhurbaşkanımızın bizleri kabul tarihi 23 OCAK 2021 Vahdettin Köşkü-İstanbul, konu çok uzun sohbetli detaylara girmiyorum, Sn. Cumhurbaşkanımızın söylediği son söz şu şekilde olmuştur. “Bu bir Cumhurbaşkanı Sözüdür, biz dediysek bu iş bitmiştir” Maliye Bakanımıza dönerek ; “Sayın Maliye Bakanı, 29 EKİM 2021’ e kadar burayı bitirip açılışını yapıyoruz” oldu. Sonrasında ne mi oldu ? Fuar merkezi dışında çok şey oldu çoook. Şahsi çıkarlar neticesinde Yöneticilerimiz ve Temsilcilerimiz Cumhurbaşkanımızın sözünü boşa çıkardılar. ŞAHİTLER OLANLAR; C.Başkan Yrd. Sayın Fuat OKTAY, Maliye Balanımız, Sn. Lütfi ELVAN, Ticaret ve Sanayi Bakanımız Sn. Ruhsar PEKCAN, TÜGİK Genel Başkanımız, Sayın Erkan GÜRAL ve 24 ayrı il-İlçe GİAD Başkanlarımız.” İfadelerini kullandı.

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.