’Haksız kazanç istemiyoruz’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
’Haksız kazanç istemiyoruz’
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Şub 2020 / Pzt 17:12
/ 2.040 Kez Okundu
| |

Vergi Haftası dolayısıyla açıklama yapan Büro Memur-Sen İnegöl İlçe Başkanı Nurullah Özdemir, haksız kazanç konusunda net ifadeler kullandı.

Vergi Haftası dolayısıyla açıklama yapan Memur -Sen ve  Büro Memur-Sen  Başkanı Feyim Bingöl, Maliye çalışanlarının haklarının unutulduğunu söyledi. Büro Memur-Sen olarak Vergi Haftasını farklı etkinliklerle kutlamak istediklerini kaydeden Özdemir; “Ülke ekonomimizin can damarı olan vergi gelirlerinin düzenli olarak toplanması çok önemlidir. Bu büyük görev Hazine ve Maliye çalışanları tarafından yerine getirilmektedir. Gelir ve gider hesaplamalarında en küçük bir aksama yaşansa ülkemizin her alanı olumsuz yönde etkilenmektedir” şeklinde konuştu.

Ödemir maliye çalışanlarının Türkiye ekonomisinin sağlam temellere oturması için, vatandaşlarımiz için, çocuklarımızın geleceği için gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden büyük bir titizlikle çalıştığını ifade etti.

Özdemir, “Milyarlarca vergiyi tahsil eden, ekonomiye yön veren maliye çalışanları, önemli görevler icra etmesine rağmen maalesef emeklerinin karşılığını alamamaktadır. Mali ve özlük haklarda geriye gidişler, ödenmeyen ek ödemeler ve fazla mesai ücretleri, bir türlü açılmayan sınavlar ve daha birçok haksızlık nedeniyle çalışanların moral ve motivasyonu bozulmuş, çalışma heyecanı ve barışı yok edilmiştir. Büro Memur-Sen olarak maliye ve gelir idaresi çalışanlarının uğradığı haksızlıklara artık yeter diyoruz. Bizler, tüm kamu çalışanlarına istediğimiz gibi Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir idaresi çalışanlarının da alın terinin karşılığını istiyoruz. Yeni Türkiye yolunda emin adımlarla yürümek istiyorsak, bölgemizde ve dünyada daha da güçlenmek istiyorsak, ekonomimizin daha üst seviyelere çıkmasını istiyorsak öncelikle ülkemizin ekonomisinin başında bulunan  Gelir idaresi çalışanlarının sorunlarını bir an önce çözmeliyiz.Büro Memur-Sen olarak kimseden haksız bir uygulama,haksız bir kazanç istemiyoruz.Maliye çalışanlarının alın terinin ,emeğinin karşılığını istiyoruz.Maliye çalışanlarına yapılan adaletsizliğin haksız uygulamaların giderilmesini istiyoruz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.