Halil Konakçı'nın İnegöl programı belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Halil Konakçı'nın İnegöl programı belli oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Mar 2023 / Per 19:07
/ 12.372 Kez Okundu
| |

İnegöl Din Görevlileri Derneği, son dönemin popüler hatiplerinden Halil Konakçı’yı İnegöl’e getiriyor. 18 Mart akşamı düzenlenecek program İnegöl OSB Caminde gerçekleştirilecek.

Programa ilişkin İnegöl Din Görevlileri Derneği’nde bir basın açıklaması yapan Başkan Mehmet Nuri Memiş, tüm ilçe halkını programa davetli olduğunu söyledi.

Memiş açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Milletçe çok zor günlerden geçiyoruz. Ama Allah’a şükürler olsun ki millet olarak kenetlendiğimiz, birliğimizi, dirliğimizi ayağa kaldırdığımız, birlikte hareket ettiğimizde ne kadar büyük bir millet olduğumuzu göstermiş bulunmaktayız. Bizlerde DİNGÖRDER olarak bu zor günlerde kardeşlerimizin manevi dünyasına bir nebzede olsa ferahlık katabilmek için içinde bulunduğumuz Ramazan ayı arifesinde, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü münasebetiyle 18 Mart Cumartesi akşamı akşam namazında müteakip Kur’an tilaveti düzenleyeceğiz. Yatsa namazından sonra, yine herkesin yakinen tanımış olduğu güçlü hatiplerden Halil Konakçı hocamızı İnegöl’e ağırlayacağız. İlçe halkımızı OSB Camiinde18 Mart Cumartesi akşamı gerçekleştireceğimiz hem Kur’an ziyafetine hem de Halil Konakçı hocanın sohbet programına davet ediyoruz.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.