Halil Peynirci’den Dedikodu İddialarına Cevap

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Halil Peynirci’den Dedikodu İddialarına Cevap
11 Ara 2015 / Cum 23:17
/ 7.731 Kez Okundu
| |

Düşünce Gazetesi yazarı Oktay Arda’nın yazdığı köşe yazısına İZED Başkanı Halil Peynirci’den cevap geldi.

Geçtiğimiz günlerde basın huzurunda İnegöl Devlet Hastanesinde yapılan protokolde engelli bir öğrenciye akülü araç hediye edilmişti.

Düşünce gazetesi yazarı Oktay Arda bu konuyu gündeme alarak aracın hangi kriterlere bağlı olarak vatandaşlara teslim edildiğini sordu.

Köşe yazısında hastanede yapılan dedikodudan bahseden Oktay Arda “Hiç uzatmaya gerek yok, eğer engelli aracı ihtiyaç sahibine maddi imkânsızlıklardan dolayı öncelikli olarak veriliyorsa, Sayın Halil Peynirci’ye söylüyorum; devlet hastanesinden bağışlanan aracın dedikodusu yapılıyor bilesiniz.” İfadelerini kullandı.

 

Konu hakkında tepkisini sosyal medya üzerinden dile getiren İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği başkanı Halil Peynirci “Oktay Kardeşim, İZED olarak hastaneden araba talep edildiğinde prensip olarak okula giden gencecik engelli çocuklarımıza 13 seneden beri yüzlerce akülü araba, 2502 adet manuel tekerlekli araba öğrencilerin, derneklerin, odaların, iş adamlarının vb. yardımsever insanların almış oldukları arabaları yüzümüzün akıyla emanete ihanet etmeden ihtiyaç sahiplerine verdiğimizi tüm İnegöl halkı çok iyi biliyor. Hastane yönetimi 1 akülü araba ihtiyaç sahibine vermek istediklerini ve benden isim istediklerinde ben okula giden engelli kardeşlerimizi ön planda tuttuğum için Engelliler Okulu Müdür Yardımcısı telefon ederek bir engelli kardeşimizi sevindireceğimizi şartlarını okul idaresinin belirlemesini istedim. 15 gün sonra bir isim verdiler bu kardeşimizi 2 Aralık Çarşamba günü başhekimliğe davet ederek sınıf öğretmeniyle basın önünde bu kardeşimize arabayı verdik.” İfadelerini kullandı.

KAFALARDA SORU İŞARETLERİ KALMASIN

Kafalarda soru işaretleri kalmaması için dedikoduların da köşede yazılmasını isteyen Halil Peynirci “Okul idaresinin bu kardeşimizi belirlemesinde ihtiyacı olduğunu arabayı kullanabileceğini bize ismini onların belirlediğini biz sadece burada elçi vazifesinde olduğumuzu, ne gibi dedikodular varsa yine köşende yazmanı ve üstü kapalı yazarak insanların kafasında soru işareti kalmaması için basın kurallarına uygun olarak dedikoduların cevabını verebilmek için basın karşısında İZED yönetimi olarak yüzleşmeye hazırım. Bizi bilen bilir.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.