Halk Eğitim hastanede sergi açtı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Halk Eğitim hastanede sergi açtı
09 May 2017 / Sal 16:32
/ 6.598 Kez Okundu
| |

Halk Eğitim Merkezi El Emeği kurslarında eğitim gören kursiyerlerin hayata geçirdikleri eserler, İnegöl Devlet Hastanesi Müze alanında gerçekleştirilen sergide beğeniye sunuldu.

35 BİN KURSİYERİ HEDEFLİYORUZ
Açılış öncesi bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, İnegöl’de mahalle ve sitelerde bu tür sergiler yapmaktayız. En sonunda da merkez sergimizle bu sergilerimizi taçlandırıyoruz. Bu sene merkez sergimiz 24 Mayıs günü saat 17.00’da İnegöl AVM’de olacak. Kurslarımız Halk Eğitimlerin öteden beri klasik tanımladığımız anlamda dikiş ve nakış kurslarımızdır. Bu kurslarımızla beraber 200 çeşit alanda kurslar yapmaktayız. Yıl boyunca da bu sene bin 300 civarına ulaşacağımızı tahmin ediyoruz, toplamda 35 bin kişiye belge vermiş olacağız. Bu kurslarımızı başta İnegöl Belediyesi, sivil toplum örgütlerimiz, okullarımız ve derneklerimizin uygun olan derslik ve atölyelerinde gerçekleştiriyoruz. Bu yıl burada İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimimiz işbirliğinde açtığımız 2. sergimiz. Hastanenin müze bölümünde bizlere yer verdiler, el sanatları ve giyimle ilgili sergilerimizin ikincisini açıyoruz. Kurslarımızın açılmasında emeği olan Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitimiz, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Böyle bir yer imkânı sağladığı için Sayın Başhekimimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

ZARAFET YANSIMASI ESERLER
Kaymakam Ali Akça ise, “Hayata bakışlarındaki zarafetleri de yansıttıkları güzel eserleri hep beraber inceleyeceğiz. Halk Eğitimimize, hastanemize teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü siz hanımefendilere yapıyorum. Hayatın güzel renkleriyle, yönleriyle bizleri buluşturduğunuz ölçüde içinde yaşadığımız toplum daha sağlıklı ve nefes alınabilir olacaktır. Emeklerinize sağlık” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak sergideki eserler incelendi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.