Halk Eğitim Merkezinden İpek Dokumacılığı Kursu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Halk Eğitim Merkezinden İpek Dokumacılığı Kursu
13 Mar 2017 / Pzt 13:42
/ 11.600 Kez Okundu
| |

Halk Eğitim Merkezinin açtığı başvuruların İŞKUR’a yapılacağı ve kursiyerlere ücret ödenecek olan ipek halı dokuma kursunda başvurular Cuma günü sona eriyor.

İnegöl Halk Eğitim Müdürü Burhanettin Özdemir yaptığı açıklamada “ Halk Eğitim Merkezimizin açtığı ipek halı dokuma kursunun başvuruların İŞKUR Merkezine yapılacağı kursumuzun kayıtlarında son gün 17 Mart 2017 Cuma günü mesai bitimine kadardır. ” dedi.

HER GÜN 20 TL ÖDENECEK

Kursiyerlere kursa geldikleri her gün için 20 TL ödeneceğini ifade eden Özdemir “İŞKUR’un desteklediği kursumuza katılan kursiyerlerimize kursa geldiği her gün için 20 TL ücret ödenecek. Gündüz saatlerinde gerçekleşecek olan kursumuz, toplam 488 saat sürecek buda 4 aya tekabül ediyor. Kursumuza gelen kursiyerler çarşı içinde olan merkez binamızda eğitim görecek” İfadelerini kullandı.

NEREDE ÇALIŞABİLİRLER

Kursa katılanların aldıkları eğitimle nerede çalışabilecekleri hakkında bilgiler veren Halk Eğitim Müdürü Burhanettin Özdemir “Bu kursa katılanlar, dokuma fabrikalarında, dokuma ve boya atölyelerinde, turistik ve hediyelik eşya üretimi yapan, el halısı dokuyan atölye ve işletmelerde çalışabilir yada evlerinde üretim yapabilirler.” Dedi.

İHSANİYE MAHALLESİDE DOKUMA BAŞLADI

Damızlık ipek böcekçiliği ile meşhur İnegöl´ün İhsaniye mahallesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen ipek halı dokuma evinde kurslar geçtiğimiz yılın Ekim ayından beri devam ediyor.

Konu hakkında bilgiler veren Burhanettin Özdemir “İhsaniye mahallemizde Halk Eğitim Merkezimiz, BUSMEK ve İŞKUR ile ortaklaşa kadınlara yönelik ipek halı dokuma kursumuz ekim ayından beri devam ediyor. ” 

inegolonline.com/ haber_diger/Screenshot_1_3.jpg" style="height:349px; width:450px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.