Halka bir darbe daha! Sorunlar Zam Yaparak Çözülemez!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Halka bir darbe daha! Sorunlar Zam Yaparak Çözülemez!
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Tem, 2022 / Sal 18:29
/ 2.271 Kez Okundu
| |

Zafer Partisi toplu taşımaya gelen zamlara tepki göstererek, Bursa Belediyesi halk için belediyecilik yapmıyor, ticari bir işletme gibi çalışıyor. BURULAŞ toplu taşımada %18 zam yapmıştır ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ramis Özyavuz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
Zamla birlikte, 2022' in Nisan ve Temmuz ayları arasında 5.50 olan tam 6.50,  2.85 olan öğrenci tarifesi 3.55 TL olmuştur.
Anlaşılan yapılan bu zamlarla  BURULAŞ, öğrencinin, emeklinin, dar gelirlinin kısaca asgari ücretle çalışan halkımızın cebinden bütçe çıkartıyor.
En temel insan hakkı olan toplu ulaşım, yapılan sürekli zamlarla emekçi halkımızın canını acıtır hale geldi. Halkın parası ile alınan araçlar, yapılan zamlarla halkımız tarafından kullanılamaz hale getiriliyor. Oysa toplu ulaşım, çağdaş normlarda, kaliteli, ucuz ve erişilebilir olmalıdır.
 
Gelir dağılımı sorunu bir kez daha dar gelirli vatandaşımızı vurdu. Asgari ücrete verilen zamlar misli ile geri alınıyor.
 
Plansız ve hesapsız şekilde yapılan harcamaların faturası halka yüklenmemeli, ulaşıma yapılan zamlar derhal geri çekilmelidir.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.