Hamidiye Mahalle muhtarından randevu sitemi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hamidiye Mahalle muhtarından randevu sitemi
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Ağu 2019 / Cum 12:58
/ 2.076 Kez Okundu
| |

Belediye Başkanı Alper Taban beraberindeki Hamidiye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Buluşmada Mahalle Muhtarı Cemalettin İlgezdi, sitemini dile getirdi.

Mahalle Buluşmasının açılışında kısa bir konuşma yapan Hamidiye Mahalle Muhtarı Cemalettin İlgezdi,  yapılan bu buluşmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek; “Başkanımızın mahallemizin dertlerini, isteklerini dinlemesi adına burada bulunması bizleri çok mutlu etti. Kendisine ve Başkan Yardımcılarına teşekkür ediyorum. Ben hazır mikrofonu almışken istek ve şikayetlerimizden de bahsetmek istiyorum. Öncelikle tüm mahallelinin talep ettiği en önemli husus, 28-29 bin nüfuslu mahallemize bir Pazar. Pazar için yer var. Öncelikli isteğimiz bu. İkinci önemli bir konu da Park Caddesinden karşıya okullar bölgesine geçen çocuklar tehlike yaşıyor. Her gün yüzlerce, binlerce öğrenci bu caddeden okullar bölgesine geçiyor. Burada bir trafik ışığı uygulanmasını talep ediyoruz” dedi.

SİTEMDE DE BULUNDU

Başkan Alper Taban ile görüşmek için 2 kez randevu talebinde bulunduğunu kaydeden İlgezdi, buna cevap verilmediğini de kaydetti. Başkan Taban ise kendisinin cep telefonunu numarasının muhtarda olduğunu böyle durumda cep numarasından direk ulaşmasını istedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.