Hamzabey Mahallesi’nde aşure birlikteliği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hamzabey Mahallesi’nde aşure birlikteliği
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Eyl 2019 / Cum 11:18
/ 2.861 Kez Okundu
| |

Hamzabey Mahallesi’den düzenlenen geleneksel 1.aşure programına mahalle sakinlerinin yanı sıra çok sayıda misafir katıldı.

Hamzabey Mahalle Muhtarlığı, Muharrem ayında 'Birlik, Beraberlik, Dayanışma ve Kardeşlik Temalı Aşure Günü' etkinliği düzenledi.

Köy meydanında düzenlenen programa, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan mahalle muhtarı Sadullah Arda “Programımıza hoş geldiniz. Öncelikle bu programımızı Baykoca’mız için yapıyoruz katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu programımız geleneksel bir hale gelecek.” Dedi.

Emeği geçenlere teşekkür eden İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu “Paylaşmanın sembolü olan aşure programımıza hoş geldiniz.   İnegöl Belediye başkanımızın yurt dışı programı olmasından dolayı başkanımızın selamlarını sizlere getirdim.  Aşurenin önemini Mevla’mızın kabul etmiş olduğu dualardan anlayabiliyoruz. Bu güzel etkinlikte madden ve manen emeği olan herkese başta mahallemizin çalışkan muhtarına teşekkür ediyorum. Allah hayrınızı kabul etsin. “ ifadelerini kullandı.

Aşure programına Cem Taşkıner okuduğu birbirinden güzel ilahileri ile renk kattı.











 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.