Harçlıklarını Bakın Kimin İçin Harcadılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Harçlıklarını Bakın Kimin İçin Harcadılar
 :
/ 650 Kez Okundu
| |

İnegöl Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, yaşlılar haftası nedeni ile dün Huzur Evi sakinlerini ziyaret etti. Huzur evinde kalan vatandaşlarla sohbet edip eğlenceler düzenleyen öğrenciler, harçlıklarını bir araya getirerek huzurevi sakinlerinin ihtiyaçlarını da karşıladılar.

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi içerisinde bulunan İnegöl Meslek Yüksek Okulu (İMYO) öğrencileri, yaşlılar haftasında Huzur Evi sakinlerini unutmadı. İnegöl Belediyesi Huzurevini ziyaret eden öğrenciler, yaşlılarla vakit geçirip birlikte eğlenceler düzenlediler. Etkinlikte huzur evi sakinlerinin mutluluğu ise gözlerden kaçmadı.

Dün saat 14.00’de Öğretim Görevlisi Emre Bozdemir nezaretinde yapılan Huzurevi ziyaretinde öğrencilerin de yaşlılara olan saygısı ve sevgisi dikkat çekti. Okulun folklor ekibi de gösterileri ile huzurevi sakinlerine eğlenceli anlar yaşattı. Bir öğrencinin çaldığı darbuka eşliğinde öğrenciler ve huzur evi sakinleri birlikte oyun havası oynayıp stres attılar.

HARÇLIKLARINI YAŞLILAR İÇİN HARCADILAR

Huzur evi ziyaretinde dikkat çeken ayrıntılardan biri de üniversite öğrencilerinin aralarında topladıkları harçlıkları ile iç çamaşırı ve gıda ürünleri alarak yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamaları oldu. Öğrencilerin bu davranışı vatandaşlara da örnek oldu.

Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan Topluma Hizmet Çalışma Grubu Başkanı Gözde İpekyolan, Huzur Evi etkinliği hakkında bir açıklama yaptı. Öğrenciler olarak her sene yaşlılar haftasında yaşlıları ziyaret ettiklerini belirten İpekyolan, “Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında oluşturduğumuz toplumumuz var. Topluma Hizmet Çalışma Grubu olarak çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Topluluk olarak bu günde aramızda para toplayıp, yaşlılarımızın tespit ettiğimiz ihtiyaçlarını aldık ve kendilerine takdim ettik. Amacımız öğrenci arkadaşlarımızın sosyal sorumluluk bilincinin artmasını sağlamak, hem de bu yaşlılar haftasında toplumun yaşlılara yönelik olan bilincini artırmak adına yaptığımız bir çalışma oldu. Güzel zaman geçirdik. Yaşlılarımızla sohbet ettik. Çünkü biz de zamanı gelince yaşlı konumuna geçeceğiz. Biz şimdiden yaşlılarımızın duygularını birlikte yaşıyoruz. Örnek alıyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.