Harita yayınlandı! Bursa yüksek tehlike İnegöl Orta tehlike

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Harita yayınlandı! Bursa yüksek tehlike İnegöl Orta tehlike
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Haz 2024 / Pzt 18:03
1 dk okuma / 9.614 Kez Okundu
| | |

Türkiye'nin çeşitli yerlerinden aşırı sıcaklar nedeniyle yangınlar çıkarken, Türkiye'nin yangın riskinde illeri gösteren haritası da güncellendi.

Sıcak havaların kendisini göstermesiyle beraber Türkiye’nin  bir çok ilinde olduğu gibi İnegöl’de de sıcak hava kaynaklı yangınlar başladı.

Türkiye’nin yangın riskini gösteren harita güncellenerek yayınlandı. Peki, bu haritada İnegöl ne durumda? Bursa ne durumda?

Yayınlanan haritaya göre İnegöl orta tehlikeli bölge olarak işaretlenirken, Bursa ise yüksek tehlikeli bölge olarak işaretlendi.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Çıkarılan yangın risk hartasında, "mor" renkle gösterilen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi, tehlike olarak ilk sıralarda yer alıyor. "Yangın Tehlike Risk Tahmin" verilerine göre, "çok aşırı derece tehlikeli olan" Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'ni, "Konya ve Mersin" çevresi takip ediyor. Bu bölgeler ise "aşırı derece tehlike olarak" gösterildi.

KARADENİZ BÖLGESİ: DÜŞÜK RİSK KATEGORİSİNDE

Türkiye'nin yangın riski haritasında "çok düşük tehlike" olarak Karadeniz bölgesi gösterildi. Rize ve çevresi "düşük" tehlikeyi gösteren yeşil ile renklendirildi. İstanbul ve çevresi ise "orta tehlike" kategorisinde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde yangının çıktığı Çanakkale, "yüksek tehlike" olarak gösterildi.

 

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.