Hasan Eroğlu emekçiler ile bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hasan Eroğlu emekçiler ile bir araya geldi
26 Şub 2019 / Sal 17:27
/ 16.546 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu mobilya işçileri ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Mobilya sektöründe çalışan ve mobilya sektöründe çalışan vatandaşların sıkıntılarını bilen Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, sanayide çalışan işçiler ile bir araya gelmeye devam ediyor.
Ziyaret ettiği fabrikalarda vatandaşlar ile görüşen Eroğlu işçilerin dertlerini dinleyerek, İnegöl Belediyesi Başkanı olduğunda gerçekleştireceği projeler hakkında da bilgiler verdi.

YAPICI KADROLARA İHTİYAÇ VAR

Mobilya sanayisinin sorunlarını, mevcut belediyenin yıkıcı çalışmalarına bağlayan Eroğlu, “Bu sorunların çözümü için İnegöl’ ün, Saadet Partisi kadrolarına ve Milli Görüş’ün yönetim anlayışına ihtiyacı vardır. Bizler bu sorunların çözümü için oylarınıza talibiz. Kadrolarımız da yapıcı hizmet anlayışıyla göreve hazırdır. Sizlerin de takdiri ile inşallah 1 Nisan sabahı görev başında olacağız” dedi.

“ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”

İnsanların beyin gücü ve beden gücü ile emek harcadıklarını, alın teri döktüklerini belirten Hasan Eroğlu, “Peygamber efendimiz bir hadisinde çalışmayı ve bununla beraber kişiye muhtaç olanları geçindirmeyi, Allah yolunda cihat etmek veya gündüz vakti oruç tutmak ve namaz kılmakla eşdeğer tutmuştur. Sizler de burada bedenen emek harcıyorsunuz ve geçiminizi sağlıyorsunuz. Sizler mobilya sanayisinin alın teri döken işçileri olarak hem Allah katında hem de toplum nezdinde hayırlı işler yapıyorsunuz. Ben ve arkadaşlarım bu sevaba ortak olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Cepsiz Ceketliler görev başına gelince sizlerin çalışma şartları ve yaşam koşulları daha iyi olacak inşallah. Vakit ayırıp bizleri dinlediğiniz için teşekkür ediyorum iy çalışmalar diliyorum” dedi.







Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.