Hasan Eroğlu’ndan flaş iddia

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hasan Eroğlu’ndan flaş iddia
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Haz 2020 / Paz 15:26
/ 2.840 Kez Okundu
| |

Turgutalp Mahallesi’nde ikamet eden bir vatandaş, mahalledeki koruluk alana yapılan düzenleme çalışması sonrasında ağaçların kuruduğunu ifade etti.

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, sosyal medya hesabından arkadaşı tarafından kendisine iletilen videoyu paylaştı. Eroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

23 YILLIK AĞAÇLAR KURUMUŞ
Bir arkadaşım Turgutalp Mahallesi'nde park olarak düzenlenen koruluk alandan bu videoyu gönderdi. Çalışma güzel olmuş ancak 23 yıllık ağaçlar bu şekilde kurumuş. İnegöl Belediyesi ve Alper Taban Başkan'ın ilgileneceğini umuyorum"

Konuyu Hasan Eroğlu'na ileten şahıs ise çekmiş olduğu videoda şu şekilde konuştu;

BU KONU BİZİ ÜZMEKTE
"Hasan Başkanım. Bu parka düzenleme yapıldı, çok da güzel oldu fakat ağaçlarımız kurudu. Diğer ağaçlarımız da kurumaya yüz tutmuş durumda. Turgutalp Mahallesi sakinleri olarak bu konu bizi üzmekte. İlgilenirseniz sevinirim."

NE OLMUŞTU?

İnegöl Belediyesi’nin 1996 yılında Turgutalp Mahallesi'nde oluşturulan 3 dönümlük koruluk alanda gerçekleştirdiği rekreasyon çalışmasıyla oluşturulan koruluk ve dinlenme alanı 28/06/2019 tarihinde hizmete girmişti. 23 yıllık ağaçların gölgesinde ilçe halkına nezih bir ortamda dinlenme ve sosyal donatı alanı oluşturulurken, alan düzenlenen törenle hizmete açılmıştı. Hizmete açılmasından bir süre sonrada alanın içinde ve etrafından düzenlemeler yapılmıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.