Hasan Toktaş aday adaylığını açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hasan Toktaş aday adaylığını açıkladı
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Mar 2023 / Pzt 20:57
/ 3.341 Kez Okundu
| |

İYİ Parti Aday adaylığı açıklamaları tüm hızıyla devam ediyor. Bugün İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı'nda düzenlenen tören ile Hasan Toktaş aday adaylığını açıkladı.

İYİ Parti GİK üyesi Hasan Toktaş milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Hasan Toktaş aday adaylığını il binası önünde açıklarken İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu ve birçok parti üyesi bulundu. Toktaş'ın açıklamasına yoğun bir katılım gerçekleşirken, parti üyeleri konuşma sonrası Toktaş'ı tek tek tebrik ederek fotoğraf çekildi.


 

"BÜYÜK AİLEM HOŞ GELDİNİZ"

Konuşmasına teşekkürlerini ileterek başlayan Toktaş, "Varlıklarıyla onurlandığım Sayın İl Başkanım, genel idare kurulu üyem, merkez disiplin kurulu başkan vekilim. Kıymetli Selçuk Başkanım, kıymetli Yüksel başkanım, Manisa'dan kalkıp buraya kadar gelen Manisa Şehzadeler ilçe başkanım Ahmet kardeşim, yine Çanakkale'den kalkıp buraya kadar gelen Ali Osman İçel ağabeyim, ilçe başkanlarım. Kadın kolları ve gençlik kollarımızın il ilçe başkan ve yönetim. Basınımızın saygın temsilcileri bu anlamlı günde Bursa'mızın her köşesinden zahmet buyurup buraya teşrif eden hanımefendiler, beyefendiler. Velhasılı gönül dostlarım, büyük ailem hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz. Mutlu ettiniz" şeklinde konuşmasına başladı.

"TEK ADAMLIK MİLLETİ ADETA BEZDİRDİ"

Mevcut iktidarı eleştiren Toktaş, "Kıymetli hemşehrilerim 19 yıldır Bursa'yı, 21 yıldır ise Türkiye'yi AK Parti yönetiyor. Günün sonunda maalesef her şey ortada. Bursa ve Türkiye kötü yönetiliyor. Bursa adeta sahipsiz, ufuksuz ve beceriksizliğe mahkum edilmiş durumda. Türkiye kötü yönetiliyor. Tek adamlık, bir adamın iki dudağı arasındaki yönetim anlayışı milleti adeta canından bezdirdi. Kamu yönetimi can çekişiyor. Devlet mekanizmasının getirildiği durum ise içler acısı. Lazım olduğunda gelemeyen devlet maalesef asrın afeti olan depremi asrın felaketine çevirmiştir. Bu vesileyle depremde rahmetli olan on binlerce vatandaşımıza Rabbimden baş sağlığı diliyorum" dedi.

"MİLLET DEVLETİ ENKAZ ALTINDAN ÇIKARMIŞTIR"

"Başkanımız Meral Akşener'in deyimiyle nasıl ki on beş Temmuz'da millet devleti sokaktan topladı ise deprem felaketinde de millet devleti enkaz altından çıkarmıştır" diyen Toktaş, "AFAD'ın durumu ortadadır. Kızılay hepimizin çocukluğumuzda evin evladı gibi saydığımız Kızılay'ın maalesef çadır satan bir kurum haline gelmesi ve maalesef başındaki insan hala utanmadan arlanmadan o makamda oturmaktadır. AFAD'ın durumu yine ortadadır. Değerli hemşerilerim Kızılay kadar hükümetsiniz. AFAD kadar hükümetsiniz. Maalesef memleketin durumu içler acısı. Ekonomi nasıl? Yerle bir. Liyakat yerle bir" ifadelerini kullandı.

"SİNAN ATEŞ TORBACILARA İNFAZ ETTİRİLDİ"

Sinan Ateş'in suikastıyla ilgili de konuşan Toktaş, "Can güvenliğimiz yok. Ankara'nın göbeğinde henüz kırk yaşına varmamış Hacettepe. Üniversitesinin Doçent Doktor Sinan Ateş maalesef özel harekat polislerinin eskortluğunda torbacılara infaz ettiriliyor. Ve maalesef faili faili meçhule doğru gidiyor. Ant olsun, şart olsun bu hesabı sormak bizlere nasip olsun" şeklinde konuştu.

"HEP BERABER KILIÇDAROĞLU'NU CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ"

"Hep beraber Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapacağız" diyen Toktaş, "Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Türkiye'nin en büyük şehirlerinde AK Parti'nin yenilebileceğini bu millete gösterdik. Bu umutla, bu cesaretle 55 gün sonra 14 Mayıs'ta yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde inşallah Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu hep beraber cumhurbaşkanı yapacağız. Önümüzdeki seçimlerde inşallah Türkiye'de ve inanıyorum ki Bursa'da hep beraber tarih yazacağız. En çok milletvekilini biz çıkaracağız. Bu neyi getirecek biliyor musunuz? O tarihten sonra artık İYİ Parti'nin ve Millet İttifakı'nın iktidarı başlayacak. Önümüzdeki yerel seçimlerin Yıldız Partisi İYİ Parti olacak" ifadelerini kullandı.

"BURSA MİLLETVEKİLİ OLMAYA NİYETLİYİM"

Toktaş, konuşmasının sonunda ise 'Niyetliyim' ifadesini kullanarak adaylığını şu sözlerle açıkladı;

Burada bir başka niyetimizden söz etmek üzere toplandık. Niyetliyim. Kötü yönetilen, hakkını alamayan Bursa'mızın daha doğru yönetilmesine. Hak ettiğini alması için elinden geleni yapmaya niyetliyim. Niyetliyim. Hemşehrilerimizin mağdur kesimlerin, ezilmişlerin, emeği çalınanların, hakkı yenenleri savunmaya niyetliyim. Niyetliyim. İzmit'in Kutluca köyünden Mustafakemalpaşa'nın Alacat Köyü'ne, Karacabey'in Kurşunlu köyünden İnegöl'ün Maden köyüne, Harmancık'ın Vanlısaray'dan, Orhangazi'nin, Çakırca köyüne, Keles'in kranışıklar köyüne kadar Bursa'da adım atmadık mahalle bırakmamaya niyetliyim. Niyetliyim. Bütün gönüldaşlarımı birbirinden ayırmadan, yormadan, yorulmadan, acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmaya, yedi yirmi dört telefonun ucunda olmaya, velhasılı gönüllerinizde olmaya niyetliyim. Niyetliyim, sizlerden alacağım vekaletle ihanet etmemeye, başta ailem ve sizlerin başını öne eğmeyeye, velhasıl sizin vekiliniz Bursa milletvekili olmaya niyetliyim.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.