Hastanede Büyük Kapışma

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hastanede Büyük Kapışma
12 Kas 2015 / Per 14:29
/ 8.215 Kez Okundu
| |

İnegöl Devlet Hastanesi yönetimi tarafından gerçekleştirilen ‘Sağlıkçılar Yarışıyor’ isimli yarışmanın finali bugün yapıldı. Finalde ameliyathane bölümünün ‘Steril Sultanlar’ adlı grubuyla yarışan (Ctrl+Alt+Delete) Bilgi İşlem Grubu, ipi göğüsleyen takım oldu.

32 takımın mücadele ettiği yarışma 1,5 ay sürdü. 30 yarışma geride kalırken; 31.yarışmada olan finalde Bilgi İşlem Grubunun Ctrl+Alt+Delete ile Ameliyathane Grubu ‘Steril Sultanlar’ karşı karşıya geldi. Öğle arasında Hastane’nin Konferans Salonu’nda gerçekleşen yarışmada Ctrl+alt delete grubu 1020, Steril Sultanlar ise 730 puan topladı. Güven Otel’de konaklama hediyesi ise sadece kazanana değil finalde yarışan iki ekibe birlikte verildi.

90’lı yılların sevilen programı "Aileler Yarışıyor’un benzeri olan yarışmada, hastane personelinin oluşturduğu 5’er kişilik gruplar, genel kültür odaklı sorulara cevap aradı. 32 gruptan oluşan ve 1,5 ay süren yarışma eleme usulü gerçekleşti. Yarışmada finale kalan gelen ekip, tüm aile fertleri ile birlikte tam pansiyon Oylat tatili kazandı.

İnegöl Devlet Hastane Yöneticisi Uz.Dr. Hayrettin Göçmen, bu tip organizasyonlarla yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşarak keyifli zaman geçirdiklerini ve yönetim olarak sağlık çalışanlarının memnuniyetinin artmasının, hizmet kalitesini arttıracağına inandıklarını söyledi. Göçmen, yarışmaya katılan ekiplere, finale kadar yükselen gruplara ve organizasyonda görev alanlara teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.