Hastanede çaylar ücretsiz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hastanede çaylar ücretsiz
12 Mar 2018 / Pzt 19:07
/ 5.228 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi 4 aydır kapalı olan İnegöl Devlet Hastanesi kantini ihaleye çıkana kadar akşam saatlerinde İnegöl Belediyesi ücretsiz çay servisine başladı.

4 aydır kapalı olan İnegöl Devlet Hastanesi kantinleri, yapılacak ihaleyi bekliyor. Kantinlerin kapalı olması nedeniyle en büyük sıkıntıyı hastaneye gelen vatandaşlar yaşıyordu.

İNEGÖL BELEDİYESİ DEVREYE GİRDİ

İhale yapılana kadar İnegöl Belediyesi Devlet Hastanesi kantininde 16.00 ile 24.00 saatleri arasında, ücretsiz olarak çay ve su dağıtımı gerçekleştirecek.

TEMİZLİK YAPILDI

İnegöl belediyesine ait temizlik ekipleri Cuma günü hastane kantinin olduğu alana gelerek bölgede temizlik yaptı.

BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

İnegöl Belediyesi’nin yaptığı bu davranış vatandaşların takdirini kazanırken, İnegöl Belediyesi yaptığı hizmetle sosyal belediyecilik örneği sergiledi.

AKŞAM SAATLERİNDE VATANDAŞLAR MAĞDUR OLUYORDU

Özellikle kış ayları olması sebebiyle hasta yakınları dışarıda çay içecek bir bulamadığından dolayı mağdur oluyordu.

BAŞHEKİMDEN TEŞEKKÜR

İnegöl Devlet Hastanesi başhekimi Hayrettin Göçmen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a teşekkür ederek “Burada bir sıkıntı vardı. Personel olsun hasta yakını olsun soluk almak istediğinde çay içmek istediğinde kantinin kapalı olması nedeniyle mağdur oluyordu” dedi.

İŞLEYİŞE GÖRE DEĞİŞEBİLİR

İnegöl Belediye başkanı Alper Taban ücretsiz çay hizmetinin 16.00 ile 24.00 saatleri arasında olduğunu ifade ederek “Çalışma durumunu inceleyeceğiz eğer sabah saatlerinde de talep olursa bu şekilde bir değişikliğe de gidebiliriz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.