Hava Ambulansı Boş Dönmedi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hava Ambulansı Boş Dönmedi
 :
/ 1.139 Kez Okundu
| |

-İnegöl Devlet Hastanesine Bir Hasta Getirip, Bir Başka Hastayı Bursa’ya Götürdü-

Durumları kritik olan hastaların kısa sürede bölgedeki çeşitli hastanelere sevk edilmesinde büyük rol oynayan hava ambulansı, dün bir taşla iki kuş vurdu. Uludağ Tıp Fakültesinden İnegöle hasta getiren hava ambulansı, İnegölden de Bursaya hasta sevki yaptı.
Dün saat 12.00 sıralarında Uludağ Tıp Fakültesine getirilen yaşlı kadının yoğun bakımda yer olmaması nedeniyle İnegöle, İnegöl Devlet hastanesi Acil servisine getirilen yaşlı adamın Bursa İhtisas Hastanesine sevki aynı hava ambulansı ile yapıldı.
Böbrek yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine getirilen 66 yaşındaki Ayşe Salimin, yoğun bakımda yer olmaması nedeniyle sevkine karar verildi. İnegöl Devlet Hastanesi yoğun bakımına sevki kararlaştırılan yaşlı kadın, hava ambulansı ile İnegöle sevk edildi. İnegölspor tesislerindeki yeşil alana iniş yapan hava ambulansında bulunan yaşlı kadın, 112 Acil Servis Ambulansı ile doktor nezaretinde İnegöl Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine getirilerek tedavi altına alındı.
BİR TAŞLA İKİ KUŞ
İnegöle hasta getiren hava ambulansına, o sırada bir sevk daha çıktı. İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine, dün sabah saatlerinde kalp çarpıntısı şikayetiyle getirilen 69 yaşındaki İsmail Yıldırımın, buradaki gerekli müdahalelerin ardından Bursaya sevkine karar verildi. Sağlık durumu kritik olan yaşlı adamın, İnegöle kısa süre içerisinde iniş yapan hava ambulansı ile sevkine karar verildi.
İnegöle hasta getiren hava ambulansı, İnegölden de hasta alarak Bursaya havalandı.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.