Hava kirliliğine böyle tepki gösterdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
09 Şub 2018 / Cum 11:28
/ 10.161 Kez Okundu
| |

İnegöl’de yaşanan hava kirliliğine Süper Kanal TV Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Bayram sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

İnegöl’de her kış döneminde gündemin birinci maddesi olan hava kirliliğine tepkiler devam ediyor. İnegöl’de bulunan fabrikaların bacalarından salınan duman İnegöl’ün üstünü kaplarken vatandaşlardan tepkiler çığ gibi büyüyor.

Fabrika bacalarından çıkan dumanları cep telefonu kameraları ile kayıt altına alan vatandaşlar sosyal medya hesaplarından paylaşarak tepki gösteriyorlar.

İĞNELEYİCİ FÜZE TEPKİSİ

ABD'li girişimci Elon Musk'ın uzay aracı ve roket üreticisi şirketi SpaceX 6 Şubat'ta Falcon Heavy roketini fırlattı.  Füze konusundan yola çıkan Süper Kanal TV Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Bayram fabrika bacalarının fotoğraflarını ters çevirerek “Bugün oluşan hava ile alakalı panik yapmayın. 4 ekstra güdümlü füze denemesinin ardından oluşan tamamen zararsız bir kütledir. Muhabirlerimiz İnegöl’de gerçekleştirilen füze denemesinin ilk görüntülerine ulaştılar. Bu görüntüler sadece bizde UHA yani Uyduruk Haber Ajansında bulunmaktadır. Not : UHA’nın OHA ile hiç bir bağlantısı yoktur. Fotoğraf tamamen orijinal değildir.” İfadelerini kullandı.

HAVA KİRLİLİĞİNE SEBEP OLMAMAKTADIR!!!

Levent Şen isimli vatandaş ise bacadan çıkan dumanları çekerek “An itibari ile testlerden geçmiş, yetkili mercilerce zararlı olmadığı kanıtlanmış bacalardan çıkan dumandır! Hava kirliliğine sebep olmamaktadır. !”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.