Hayalimde Pırıl Pırıl Bir İnegöl Var

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hayalimde Pırıl Pırıl Bir İnegöl Var
 :
/ 1.577 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı Yönetimi, Belediye Başkan Adayı Salih Berber ile birlikte İSO Başkanı Metin Anıl’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Metin Anıl, sandıktan çıkacak sonucu herkesin saygı göstermesi gerektiğini söyledi. Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Ertan Sütçü, yönetim kurulu üyeleri ve Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber saat 14.00’da İTSO Başkanı Metin Anıl’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette gündem ise yaklaşan yerel seçimler oldu.

SİYASİ PARTİLERİMİZ DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZLERİDİR

 Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl ‘Mart ayında yapılacak yerel seçimler, siyaset yapan arkadaşların harmanı. Her işi bir harmanı vardır, siyasetin de harmanı başladı. Siyasi partilerimiz demokrasinin vazgeçilmez unsurları, olmazsa olmazları. Her siyasi partimiz birer adayı ile bu yarışa iştirak edecek. Bir tanesi ipi göğüsleyecek. Bu uzun soluklu bir bayrak yarışı. Allah sizlere kolaylık versin.

SANDIK NE DERSE DOĞRU SÖYLER, NE EYLERSE GÜZEL EYLER

Sandık doğruyu söyler, en doğruyu sandık söyler. Demokrasinin en güzel tarafı da budur. Daha yarışın başındayız, henüz start verilmedi. Tabanca patlayınca performansları da göreceğiz. Adaylarımızın kondüsyonları nasıl onu da göreceğiz. Bu yarış 2014 yılı Mart ayında neticelenecek ve İnegöl’ün dediği olacak, sandığın dediği olacak. Sandık ne derse doğruyu söyler, ne eylerse güzel eyler sandık. Ben sizlere bu yarışta başarılar diliyorum’ dedi.

 HERKES SİYASET YAPAMAZ

 Anıl ayrıca Geçmişte siyaset yapmış biri olduğunu belirterek ‘Ne kadar zor olduğunu biliyorum. İşinizi gücünüzü bırakırsınız, aileyi bir müddet unutursunuz, böyle zor bir iş siyaset. Bu bir kamu hizmetidir aynı zamanda. Özveri isteyen bri iştir, ama karşılığı yoktur. Başarılı olmak için çok çalışmak lazım. Sizin siyasi hareketinizi de yıllardır izliyoruz; örgüt çalışmasını çok iyi yapan, iyi organize olan ve iyi planlayan bir siyasi hareketsiniz. Onun için de sizleri tebrik ediyorum’ şeklinde konuştu.

İNEGÖL ÖNEMLİ BİR MARKA

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber ise ‘İnegöl’ümüz Türkiye’nin dört bir yanından insanların bir araya geldiği bir yer. Bununla gurur duyuyor, iftihar ediyoruz. Diğer yandan İnegöl’ümüz sanayisi, ticareti, tarımı ve hayvancılığıyla bir bütün olarak insanımızın ihtiyaç duyduğu her alanda faaliyet gösteren, bu konuda büyük şans yakalamış olan bir ilçemiz. Hem rabbimizin takdiri, hem de insanımızın gayreti ile oluyor bu. Bu yönüyle de iftihar ediyoruz. Yine İnegöl’ümüzde sanayi ve ticaret erbabımız büyük gayretlerle çok güzel ürünler ortaya koyuyor. Dünyanın dört bir yanında bizim mobilyamız ve ürünlerimiz marka olmuş, satılıyor.

HAYALİMDE PIRIL PIRIL BİR İNEGÖL VAR 

Büyükşehir yasasıyla beraber köylerimiz de artık İnegöl’ümüzle bir bütün hale geldi. Tarım ve hayvancılık konusunda da dünyaya bu anlamda bu işin sanayisini de ileriye götürerek ihrac yapar duruma gelmemiz ve bu durumda da söz sahibi olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Gönlümüzdeki İnegöl, inşallah sanayi erbabımızın oluşturduğu pırıp pırıl ürünlern sergilendiği mağazalar sokağıyla, caddesiyle de pırıl pırıl olsun. Gelen insanlar işyerlerine girmeden İnegöl’ün girişini, şehri görecek. Çok güzel bir şehre geldiklerini düşünerek ulaşsınlar. Şuanda bir sıkıntımız var, İnegöl’e insanlar geliyor, ama çıkışı bulamıyor. Hoşgeldiniz tabelamız güzel, ama güle güle tabelamızda sıkıntı var. Kaymakamlık meydanına giden vatandaş, belediyeye dönmekte sıkıntı çekiyor. Yine caddelerimiz park sorununun çözülmesiyle birlikte pırıl pırıl olması lazım. İnşallah bunlar da olur.

UZUN SOLUKLU BİR BAYRAK YARIŞINA GİRDİK

Bizin uzun soluklu bir bayrak yarışına girdik. Allah’ın izniyle 30 Mart akşamı İnegöl kazanacak. Bundan dolayı İnegöl’ümüzün tüm heyecanının bir havuzda birleşmesi için fikir geliştiriyoruz. En büyük projemiz de bu olacak. İnegöl’de düşünce, mal ve hizmet üreten herkesin fikrinin bir noktada harmanlanarak Türkiye’ye ve dünyaya pazarlanması gerek. Eski Belediye Başkanlarımızdan mevcut Belediye Başkanımıza, işadamlarımıza ve fikri olan herkesle şimdiden birlikte çalışmayı temel proje olarak ortaya koyuyoruz. Biz herşeyi biliriz diye bir iddiamız kesinlikle yok. Biz şi ehline sorar, ehliyle yaparız.

İLERİYE GİTMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Şuandaki organize sanayi bölgemiz rahmetli Erbakan hocamız ve o dönemki hükümetlerin büyük gayretleri ile kurulmuş. Bugün bu snayi İnegöl’ümüzün lokomotif sektörünü oluşturmuştur. Ama bir endişemiz var. İnegöl’ümüz gözde bir yer, falat hızlı trenin farklı bir yerden geçiyor oluşu acaba İnegöl’ümüzü 20-30 yıl sonra kenarda kalmış pasif bir duruma düşürür mü? İnegöl’ümüzün 20 yıl sonra da bulunduğu yerden daha iyi yerlerde olması için çalışmalıyız’ şeklinde konuştu. Ziyaretin sonunda Saadet Partisi İlçe Teşkilatı adına Salih Berber Metin Anıl’a çiçek takdim etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.