Hayata 5 Dakika Mola Verdiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hayata 5 Dakika Mola Verdiler
08 May 2016 / Paz 18:36
/ 1.049 Kez Okundu
| |

Eymir Mahallesi Muhtarlığı ile Eymir Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği işbirliğinde “Hayata 5 Dakika Mola” adı altında Dede Pilavı etkinliği düzenlendi. Programda; Eymir Camii tarafından gerçekleştirilen sene boyunca camide cemaatle namaz kılma projesinde devamlılık gösteren Kur’an Kursu öğrencilerine hediyeler takdim edildi.

Dün sabah saatlerinde başlayan program; çeşitli gösteri, program ve ikramlarla devam etti. Dede Pilavına; Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, STK temsilcileri, kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Program esnasında bin kişilik pilav ve tatlı ikramında bulunuldu.

Mahalle Camii tarafından sene boyunca hayata geçirilen; cami cemaati ile namaz kılma projesi kapsamında süreklilik sağlayan Kur’an Kursu talebesi gençlere bisiklet ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

BAYRAM TADINDA ETKİNLİK

Pilav etkinliği geleneğini sürdürdükleri için mutlu olduklarını belirten Eymir Mahalle Muhtarı İhsan Kılıç, “ ‘ Hayata 5 Dakika Mola’ isimli programımızdaki amacımız; dışarıdaki misafirlerimizin köye gelmelerini ve bunların bir arada toplanıp kaynaşmalarını sağlamaktır. Kur’an Kursu öğrencilerimizi de bu program esnasında ödüllendirmek istedik. Köyden şehre göçen vatandaşlarımız bu etkinlik sayesinde yeniden bir araya gelerek bayram havasında bir sohbet ortamı oluşturdular. Herkes yerini aldı. İnşallah bundan sonra köyden şehre göç olmaz, bu vaziyette kalır. Bin kişilik ikramlarda bulunuyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.