Hayır çarşısı açılıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hayır çarşısı açılıyor
31 Mar 2018 / Cmt 12:19
/ 2.137 Kez Okundu
| |

Merkezi Malatya Darende İlçesinde bulunan Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı tarafından ‘Her Canlıya Hizmet İçin Kermes’ sloganıyla başlatılan ‘Hayır Çarşısı’ kermesi İnegöl’de Pazartesi günü açılacak.

Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı İnegöl Temsilcisi Recep İhtiyar yaptığı açıklamada, ‘Her Canlıya Hizmet’ felsefesi ile kurulan Vakfın, ülke genelinde daha çok insana yardım elini uzatabilmek amacıyla Türkiye genelinde kermes (hayır çarşısı) açılışları yapacağını söyledi.

 

İnegöl’de 02 Nisan Pazartesii günü Turgutalp Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi numara 92 adresinde kermes açılışı gerçekleştireceklerini ifade eden İhtiyar,  Vakfın Hanımlar Kolu olan Şefkat Gülleri tarafından açılacak kermesin 22 Nisan tarihine kadar açık kalacağını bildirdi.

 

Recep İhtiyar şöyle devam etti;

“Yıl içerisinde vakıf gönüllüsü bayanların el emeği göz nuru ile hazırladıkları eşyalar ve iş adamlarının yaptıkları ayni bağışlarla yapılacak kermeslerden elde edilecek gelir ile ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere yükseköğrenim, ortaöğrenim ve barınma bursu verilecek. Sosyal tesis inşaat ve tadilatlarının yapılacak.”

 

“Kimsesiz, dul ve yetimlerin yakacak, giyecek ve yiyecek ihtiyaçlarının karşılanacak. Sağlık kuruluşlarına tıbbi cihaz, tefrişat vs. konularda destek olunacak. Yaşlı, yatalak ve maddi imkânı olmayanlara sağlık taraması ve ilaç için maddi yardımla birlikte sıcak yemek yardımında bulunulacak.”

 

“Kermesimiz; bay, bayan, çocuk hazır giyimi, ayakkabı, çeyiz, gıda, zücaciye, el sanatları, kırtasiye gibi birçok çeşit ve güler yüzlü Vakıf gönüllüleri ile hayra vesile olacak gönül dostlarını bekliyor.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.