Hayvan Severlerden sert tepki

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hayvan Severlerden sert tepki
23 Ağu 2017 / Çar 08:38
/ 9.849 Kez Okundu
| |

Ankara’da meydana gelen köpek katliamlarına İnegöl Kent Konseyi’nden tepki geldi.

Şebnem Erkan; Ankara’nın Gölbaşı ilçesine bağlı Tulumtaş Mahallesinde yaşanan tüfekle köpeklerin vurulması olayını basından öğrendim. İnanın çok üzüldüm.

 

        Kümesteki tavuklarına köpeklerin saldırdığını iddia eden bir kişi, eline aldığı tüfekle civarda yaşayan köpekleri öldürmüş. Pireye kızarak adeta evi yakmış. Bu nasıl bir çılgınlık nasıl bir katilliktir.

 

       Eskiden insanlar, mahallesinde yaşayan sokak hayvanlarına evindeki yiyecekleri paylaşırdı. Şimdi çoğu insanın aklına sokak köpeği görünce belediyeyi arayıp o köpeği bulunduğu yerden aldırmak geliyor. Biz Ne zaman bu hale geldik aklım almıyor. Biz bunlara üzülürken böylesi bir haberle karşılaşmak biz hayvan severleri derinden yaralamıştır.

 

         Kümesteki tavuğun canına değer verip, sokaktaki hayvanların canına kıymak nasıl bir caniliktir? Böylesi acımasızca yaşayan insanların varlığı herkesi rahatsız etmeli. Sokakta tüfekle köpek kovalayıp öldüren biri, başka insanlara ya da canlılara ne yapmaz ki?

 

           Olayla ilgili orada yaşayan herkesin alarma geçirmesi gerekir, Biz de bunu bekliyoruz Gölbaşı halkından. Bu olay bizim insanlık karnemize zayıf olarak yazılmıştır. Köpek katliamını gerçekleştiren şahıs mutlaka ceza almalıdır.

 

         Buradan şunu açık ve net olarak ifade etmek istiyorum. Hayvanların, Bitkilerin, doğanın güvende olmadığı bir dünyada İnsanlarda güven de olamaz.

 

          Allah’ın ekolojik bir denge olarak yarattığı dünyayı koruyamazsak hep birlikte acı sonumuzu bekleyelim.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.