Her gün 3 bin konutun ihtiyaç duyduğu ahşap paneli üretiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Her gün 3 bin konutun ihtiyaç duyduğu ahşap paneli üretiyor
28 Oca 2019 / Pzt 13:50
/ 12.682 Kez Okundu
| |

Yurt içi ve yurt dışında sahip olduğu toplam 16 fabrikasıyla, Avrupa’nın en büyük MDF ve yonga levha üreticilerinden Kastamonu Entegre ile İnegöl Bayisi Baleno Orman Ürünleri yöneticileri geleneksel yıl sonu toplantısını yaptı.

2018 yılının değerlendirildiği toplantıya Kastamonu Entegre Endüstriyel Ürünler Grup Satış Müdürü Ayhan Canikli, İnegöl Bölge Müdürü Cenk Saraçoğlu, Baleno yönetimi ve çalışanları katıldı.
 
 
"YILDA 5 MİLYON M2 LEVHA ÜRETİYORUZ"
 
Toplantıda konuşan Kastamonu Entegre İnegöl Bölge Müdürü Cenk Saraçoğlu, Kastamonu Entegrenin sektörde Dünya 6.'sı, Avrupa 4.'sü, Türkiye'de de 1.olduğunu, belirterek, "Yılda 5 milyon m2 levha üretiyoruz ve firmanın bu başarısının çözüm odaklı, memnuniyet endeksli faaliyetleri ile sektörün ihtiyacına hızlı cevap veren yapısı sayesinde oluyor. Büyüme hedefimiz geçtiğimiz yıldaki tüm olumsuzluklara rağmen gerçekleşti. 2019'da da İnegöl Ana Bayimiz Baleno Orman Ürünleri ile hedefimiz İnegöl mobilya sanayisine en iyi şekilde hizmet etmektir. Son olarak İstanbul fuarına katılan tüm İnegöl merkezli mobilya firmalarına fuarın hayırlı olmasını temenni ediyorum."şeklinde konuştu.

 
KASTAMONU ENTEGRE EN BÜYÜK SANAYİ KURULUŞLARI LİSTESİNDE 40. SIRADA
Daha sonra söz alan Kastamonu Entegre Endüstriyel Ürünler Grup Satış Müdürü Ayhan Canikli, ise "Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık. 2017 yılını %13 büyüyerek 1.3 milyar dolar konsolide ciro ile kapatan firmamız Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları listesinde 40. sırada yer almıştır. İhracatta yakaladığımız %27 'lik büyüme sayesinde 16 sıra birden yükselerek, 97. sıraya yerleştik. Bu arada İtalya yatırımı ile sunta üretimimize orada başlattık. Sürdürülebilir büyüme hedefinde olduğumuzdan 2018 yılını da başarılı bir yıl olarak geçirdik. Dünya mobilya pazarının büyümesiyle paralel İnegöl mobilyası da ciddi bir ivme kazandı. Kastamonu Entegre her gün, 3 bin konutun ihtiyaç duyduğu mobilya üretimi için gerekli olan ahşap paneli üretiyor. İnegöl mobilya sanayisine depomuz , tasarım ofisimiz ve  İnegöl ana bayimiz Baleno orman ürünleri ile en iyi şekilde hizmet etmeyi hedefliyoruz. Geçtiğimiz yıl bunu başardık ve 2019 yılını da en iyi şekilde geçirmeyi ümit ediyoruz. Emeği geçen Baleno ve çalışanlarını tebrik eder başarılarının devamını dilerim."dedi.
 

"DEVAM EDEN BÜYÜMEMİZİ 2018 YILINDA DA GERÇEKLEŞTİRDİK"
Son olarak söz alan Baleno Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Şimşek ise "12. yılına girdiğimiz Kastamonu Entegre ile bayiliğimizin İnegöl Mobilya sanayisine pozitif katkılarını hep beraber gözlemlemekteyiz. Ülkemize yapılan ekonomik saldırılarda her kesim gibi bizim sektörümüzde etkilendi. Zor bir dönem geçirdik ancak kısa sürede toparlanıp sektörün ihtiyacına hızlı cevap veren yapısı, alternatif çokluğu, renk ve desenlerimiz ile devam eden büyümemizi 2018 yılında da gerçekleştirdik. Verdikleri destek için Kastamonu Entegreye Baleno ailesi olarak teşekkür ediyoruz. 2019 yılında İnegöl mobilya sanayisine hizmete devam edip, yeni renk ve desenlerimizi yeni tasarımcımız eşliğinde mevcut tasarım ofisimizde görmek için değerli mobilyacılarımızı işyerimize davet ediyoruz."ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.