Herkes onu istedi o ise işini tercih etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Herkes onu istedi o ise işini tercih etti
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Ara 2023 / Cum 10:07
/ 6.772 Kez Okundu
| |

İnegöl’de yerel seçimler öncesi siyaset arenası hareketlenirken, muhalefet partileri başkan adaylığı için bir isime göz dikti. O isim Ergün Yıldız ise siyaset yerine doktorluk görevine devam etme kararı aldı.

ADEM DEMİR | ÖZEL HABER
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesi siyaset arenasında hareketlilik başladı. İktidar partisi olan AK Parti’de 9 tane aday adayı başvurusu bulunurken, muhalefette ise aday çalışmaları devam ediyor.
CHP’de 3 isim belediye başkan aday adaylığı için başvuru dosyalarını teslim etti.
Gözler iktidar partisini AK Parti’nin adayına geçerken muhalefet partileri ise bir isim üzerinde yoğunlaşmıştı.

MUHALEFETİN ERGÜN YILDIZ ISRARI
Geçtiğimiz aylarda İnegöl Devlet Hastanesi’ndeki görevinden emekli olarak ayrılan İnegöl’ün sevilen simalarından olan Doktor Ergün Yıldız, muhalefet partilerinin hedefindeki isim idi.

2 PARTİ ADAYLIK TEKLİFİNDE BULUNDU
Ergün Yıldız emekli olduktan sonra ilk olarak CHP İnegöl ilçe teşkilatı kapısını çalarak, İnegöl’den belediye başkan adaylığı için teklif götürdü. CHP’nin bu teklifi Ergün Yıldız tarafından reddedildi. Daha sonra Saadet Partisi İnegöl ilçe teşkilatı yetkilileri Ergün Yıldız ile 2 kere görüştü. İki görüşmede de Ergün Yıldız siyaset yapmak istediğini belirtirken, Saadet Partisi yetkilileri son görüşmede Ergün Yıldız ile alakalı yaptırdıkları anket sonuçlarını paylaştı.

DOKTORLUĞA DEVAM EDİYOR
Ergün Yıldız gelen teklifleri reddederken, görüşmeye gelen temsilcilere doktorluk görevine devam etmek istediğini belirtti. Ergün Yıldız İnegöl’de özel bir hastanede görevine devam ediyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.