“Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
“Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak”
05 Ağu 2017 / Cmt 19:36
/ 25.556 Kez Okundu
| |

Ahmed-i Hani Kültür Sanat ve Turizm Festivali için Doğubayazıt’a giden İnegöl heyeti, AK Parti MKYK Üyesi Hatice Kübra Öztürk Gökkaya’nın da katılımıyla Doğubayazıt Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gökkaya, “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın koordinatör olarak görevlendirildiği Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi, tarihinin ilk festivaline şahitlik ediyor. Bakan düzeyinde katılımların da olduğu festival coşkusu tüm şehri sararken, festival için Doğubayazıt’a giden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile İnegöl ve Bursa basının yer aldığı heyetle Doğubayazıt Belediyesi’ni de ziyaret etti. Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ulaş Akhan’ın makamında gerçekleşen ziyarete aynı zamanda kendisi de Doğubayazıtlı olan AK Parti MKYK (Merkez Karar ve Yönetim Kurulu) Üyesi Hatice Kübra Öztürk Gökkaya da katıldı.

DEVLET TÜM GÜCÜYLE BURADA
Doğubayazıt’ta yapılan görevlendirmeler sonrası yaşanan değişim ve dönüşüm ile şehirde hayata geçirilecek projelerin konuşulduğu ziyarette, AK Parti MKYK Üyesi Hatice Kübra Öztürk Gökkaya kendisinin de Doğubayazıtlı olduğunu hatırlatarak “Artık burada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Devlet tüm gücüyle burada. Halkımız da huzurdan yana” dedi.

ULAŞ AKHAN SORULARI YANITLADI
Bursa basınının Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ulaş Akhan’a sorularını da yönelttiği ziyarette, Ulaş Akhan şehirle ilgili tüm merak edilenleri anlattı. Akhan, Doğubayazıt’ta bugüne kadar neler yapıldığını ve bundan sonra neler yapılacağını açıkladı.

AKTAŞ DOĞUBAYAZIT’IN TURİZM POTANSİYELİNE DİKKAT ÇEKTİ
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise AK Parti Genel Merkezi tarafından kendisinin Doğubayazıt’ta koordinatör olarak görevlendirilmesi sonrası İnegöl Belediyesi olarak Doğubayazıt’ta neler yapıldığını anlattı. Şehirde yaşanan değişim ve dönüşüme dikkat çeken Aktaş, ayrıca Doğubayazıt’ın turizm potansiyeline de dikkat çekti. Özellikle Ağrı Dağının turizm açısından yüksek bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.