Hikmet Şahin’e sahip çıkmayanlar bugün paylaşım yapıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hikmet Şahin’e sahip çıkmayanlar bugün paylaşım yapıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Kas 2022 / Cmt 22:37
/ 6.824 Kez Okundu
| |

DEVA Partili Sedat Kızılcıklı Hikmet Şahin’in ölümün yıl dönümünde yaptığı açıklamada, Hikmet Şahin’e sahip Çıkmayanlar bugün sosyal medyadan paylaşımlar yapıyor dedi.

Gazeteci Atilla Şahin’in köşe yazısında ilgili bölüm şu şekilde; Sedat Kızılcıklı'nın AK Parti macerası aslında 2009 yerel seçimleri öncesi geçtiğimiz günlerde ölüm yıldönümünde anılan dönemin mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Hikmet Şahin'e sahip çıkmasıyla bitmişti. O dönemin AK Parti Bursa kurmayları Kızılcıklı'ğa Hikmet Şahin'e destek verirsen önümüzdeki dönem listede ismin olmaz mesajını vermelerine rağmen Kızılcıklı bir İnegöllü olarak Şahin'e sahip çıktı ve 2011 yılı seçimlerinde listeye alınmadı partide bir görev verilmedi.
 
Aradan 13 yıl geçti o gün Hikmet Şahin'i istemeyenler bu gün ölüm yıl dönümünde sosyal medyadan paylaşımlarda bulunuyorlar.
 
 
Sedat Kızılcıklı bu olayın milletvekilliğinin bitmesinin ana sebeplerinden biri olduğunu açıkça söylüyor ve aynı şartlar olsa yine Hikmet Şahin'e sahip çıkardım beni o gün hedef alanlar sonradan haklı olduğumu söylediler fakat Hikmet başkanımız aramızda yok artık dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.