Hırsızı cebinden çıkan yakalattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hırsızı cebinden çıkan yakalattı
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Şub 2021 / Sal 00:08
/ 14.976 Kez Okundu
| |

İnegöl’de polis ekiplerince yaya olarak kaçan ve kovalamaca da yakalanan şüpheli Ufuk Y.(24)’nin üst aramasında çıkan araç anahtarı hırsızlık olayını ortaya çıkardı. 2 ayrı hırsızlık olayından da arandığı tespit edilen şüphelinin üzerinden çıkan anahtarın, 4 saat önce çalınan araca ait olduğu belirlendi.

Olay bu akşam saat 22.00 sıralarında Sinanbey mahallesinde meydana geldi. Polis ekipleri devriye gezerken yaya olarak gezen bir şahıstan şüphelendiler. Polis ekiplerini görünce koşmaya başlayan şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı. 

ÜZERİNDEN ÇIKAN ANAHTAR HIRSIZLIĞI ORTAYA ÇIKARDI 
Polis ekipleri, şüpheli Ufuk Y. Üzerinde arama yaptılar. Şüphelinin üzerinden çıkan hafif ticari araç anahtarını inceleyen ekipler, anahtarın 4 saat önce İsmail Kavaz'a ait 16 Y 9338 plakalı çalınan araca ait olduğunu tespit ettiler.
Yakalanan şüpheli, çaldığı aracı Hamidiye mahallesi Arslanbey sokakta yakıtı bitince bıraktığını söyledi. Ekipler, söz konusu sokağa gittiklerinde aracı buldular.
2 araç hırsızlığı suçundan araması olan şüpheli Ufuk Y. Gözaltına alınırken, sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı için 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı. 

ANAHTARI ÜZERİNDE UNUTUNCA..
Polis ekipleri araç sahibine aracı teslim ettiler. Olayı anlatan araç sahibi İsmail Kavaz, "Akşam 20.00 sıralarında Suyolu caddesindeki tatlıcı önünde durdum. Aracı çalışır vaziyette bıraktım. İndim eşimle araçtan. Tatlıcıya girdik. 5 dakika sonra geri döndük araç yoktu. Polis ekipleri Aracımı buldu. Teşekkür ediyorum." dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.