HKMO Bursa Şubesi’nde yeni başkan İlker Tokdemir oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
HKMO Bursa Şubesi’nde yeni başkan İlker Tokdemir oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Şub 2024 / Çar 19:30
/ 2.033 Kez Okundu
| |

25 Şubat günü gerçekleşen Harita ve Kadastro Mühendisler Odası Bursa Şube Yönetim Kurulu ve Delege seçimleri, HKMO Bursa Şube mensupları arasında geçmişten beri var olan sağduyu, sevgi ve mesleki dayanışma ruhu içerisinde gerçekleşti.

Çağdaş Demokrat harita mühendisleri gurubu tarafından yapılan açıklama şöyle; Seçim sonrası sandık görevlilerince yapılan sayım sonucuna yasal süresi içerisinde Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri gurubu olarak;
1-Sandık görevlilerince yapılan sayım sonucunda açıklanan oy sayılarına göre yönetim kuruluna giren son iki üye ile giremeyen ilk 3 üye arasındaki oy farkının çok çok az  (1-7 oy) olması,
2-Meslektaşlarımızca kullanılan çok sayıda karma oy olması nedeniyle sayım sırasında yapılmış en ufak bir maddi hatanın bile seçmen iradesinin yanlış tecelli etmesine neden olacak olması
3-Sayım sırasında tüm gün süren seçim sürecinden ötürü sandık görevlilerinin ve müşahitlerin yorgunluğundan kaynaklanan sayımda hata yapma ihtimalinin fazla olması ve yorgunluktan ötürü işlemlerin bir an önce bitirilmeye çalışılması, gerekçeleri ile ilçe seçim kuruluna oyların yeniden sayılması için talepte bulunulmuştur. 
Talebimiz ilçe seçim kurulu hakimi tarafından uygun görülmüş ve ilçe seçim kurulunca 25 Şubat günü gerçekleşen HKMO Bursa Şube Yönetim Kurulu ve Delege seçimleri için kullanılan yönetim kurulu oy pusulaları yeniden sayılmış ve Nilüfer 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığının 28.02.2024 tarih ve 2024/20 sayılı kararı ile seçim sonuçları kesinleştirilmiştir. 
Nilüfer 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığının 28.02.2024 tarih ve 2024/20 sayılı kararına göre 25 Şubat günü gerçekleşen HKMO Bursa Şube Yönetim Kurulu;
1- İlker Tokdemir             324 
2- Kubilay Öksüz               311 
3- Emre Karagöz               309 
4- Cüneyt Taşkesen          308 
5- Cihangir Doğan             306 
6- İbrahim Serhat Ayaz    294 
7- Mustafa cebe                293 
Olacak şekilde kesinleşmiştir. Seçim sonucunda HKMO Bursa Şube 17. Dönem  Yönetim Kuruluna ve değerli meslektaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.
Mesleğimiz ve meslektaşlarımız için kararlılıkla yürüttüğümüz çalışmalara bundan sonra Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu olarak devam edeceğiz. 
Herkesi kapsayan, herkesin eşit bir şekilde söz sahibi olacağı ve Harita Mühendislerinin  problemleri birinci önceliğimiz olacaktır.
Çok değerli meslektaşlarımızın ve kamuoyunun bilgisine arz ederiz. 
Çağdaş Demokrat harita mühendisleri gurubu


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.