'Hoca olarak elimden fazla bir şey gelmiyor'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
'Hoca olarak elimden fazla bir şey gelmiyor'
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Kas 2022 / Pzt 14:05
/ 1.527 Kez Okundu
| |

İnegölspor'un sahasında Amed Sportif'e 2-0 kaybettiği maç sonrası konuşan Teknik Direktör Taşkın Güngör, kaçan pozisyonlar sonrası kaybettiklerini söyleyerek, dar kadro nedeniyle elinden fazla bir şey gelmediğini söyledi.

ELİMDEN FAZLA BİR ŞEY GELMİYOR
Karşılaşma sonrası konuşan Güngör şunları söyledi; "Oyuna, pozisyonlara ve futbolcuların verdiği emeğe bakıyorsun hiçbir şey söyleyemiyorsun. Diğer taraftan da sonuca bakıyorsun tam bu söylediklerime tam zıt bir sonuç var. 6 pasın içinde 3-4 tane net pozisyon kaçırdık, döndük 70 metrelerden gol yedik.  3 defa kaleye gelmediler 2 tane gol yedik. Bu kadar emeğin ve mücadelenin karşılığını alamadık. Şansızlık mı diyelim talihsizlik mi diyelim bilemiyorum. Çocuklara da bir şey deme şansım yok çünkü elinden geleni yapıyorlar. 90 dakikada 1 oyuncu ancak değiştik, oyuna da yaşadığımız süreç nedeniyle katkı yapamıyoruz. Taraftara özellikle teşekkür ediyorum. Türkiye’nin hiçbir yerinde bulunmayacak taraftara sahibiz. Bu şartlarda bu inancı gösteren taraftarımızı üzdüğümüz için çok üzülüyorum. Biz de artık sonuç istiyoruz ama artık sonuç da kalite ve beceri istiyor. Maalesef 3 puanı bıraktık. Şu an benimde hoca olarak elimden fazla bir şey gelmiyor. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.”



FUTBOL ŞANSI BİZİMLE DEĞİLDİ
İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ise, "Takımımız güzel mücadele etti. Amed’in olmayacak pozisyonları, uzaktan vurarak gol oldu. Bizim futbolda yüzde 100 diye tabir ettiğimiz net pozisyonlarımız vardı. Üzgünüz. Bugün futbol şansı bizimle değildi” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.