Hocaköyspor’da İstifa Şoku

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hocaköyspor’da İstifa Şoku
13 Nis 2016 / Çar 16:02
/ 899 Kez Okundu
| |

2. amatör Küme’de mücadele eden Hocaköyspor’da üst üste alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Selami Tekin istifa etti.

İstifa sonrası konuşan Hocaköyspor Kulüp Başkanı Azmi Numal şu ifadeleri kullandı; “Hocaköyspor Kulübü 2015-2016 futbol sezonunda Teknik direktörlük görevine Selami Tekin’i getirerek başladık. Sezonun ilk yarısını 4.sırada bitirdik. Sezonun ikinci yarısında güçlü rakibimiz Yolörenspor takımıyla karşılaştık ve maçı 5-3 kaybettik. Maçta çıkan üzücü olaylar nedeniyle tüm futbol severlerden özür diliyorum. Bu maçtan sonra takımımızın hocası Selami Tekin bizim mahallemizdeki futbolcuların ağırlıklı oynamasını istediğimizden dolayı kendisi teknik direktörlük görevinden istifa etmiştir. Kendisine spor hayatında başarılar dilerim.

Hocaköyspor olarak bizim hedefimiz ligi şampiyon bitirmekten ziyade, mahallemizdeki gençleri kazanmak olduğunu her fırsatta belirtmiştik. Şimdi geriye kalan maçlarımızı mahallemizdeki futbolcularla devam edeceğiz.

Ben 2.Amatör kümede yaş sınırlaması getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gençlerimiz İnegöl’ümüz de 2.Amatör kümede fevkalade mücadele edecek güçte olduklarına inanıyorum.  Gençlerimizi 2.amatör kümede futbola kazandırabiliriz.

Hocaköyspor olarak bizim için sonuçtan önce, arkadaşlık, birlik, beraberlik, saygı ve sevgi içinde futbol oynamaktır. 2.amatör kümede takımlar, 1.amatör kümeye yükselmek için dışarıdan oyuncu transfer ederek yüksek paralar harcıyorlar. Biz ise mahallemizdeki gençler ile mücadele etmek ve başarılı olmaktır.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.