Hocanın Gönderileceğini Dün Akşam Söylediler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hocanın Gönderileceğini Dün Akşam Söylediler
15 Kas 2016 / Sal 14:44
/ 960 Kez Okundu
| |

İnegöl Online’da dün akşam yayınlanan ‘Online Spor’ programına katılan YGenç Gazete Yazı İşleri Müdürü Cem Taşkıner ve köşe yazarı Feyyaz Soylu, Teknik Direktör Osman Özdemir ile yolların ayrılmasının an meselesi olduğunu iddia ettiler.

İnegöl Online Haber Sitesi’nde Pazartesi akşamları 21.30’da başlayan programda İnegölspor Teknik Direktör Osman Özdemir’in geleceği masaya yatırıldı.

Adem Demir’in hazırladığı, İsmail Durmuş’un sunduğu programda İnegölspor’un Gümüşhanespor ve Tokatspor maçları analiz edildi. Stüdyo ve görüntü kalitesiyle ulusal kanal kalitesinde yayın verilen programda pozisyonların analizleri Kanal 16’nın görüntüleriyle yapıldı.

Spor Yazarı Feyyaz Soylu, İnegölspor’un oyun anlamında kendisini geliştirmediğini ve 12 haftadır takımda olumlu bir gelişme görmediğini kaydetti. Cem Taşkıner ise Osman Özdemir’in takıma katkısının olmadığını aktararak; yakın zamanda bir ayrılık beklediğini söyledi. Program sunucusu İsmail Durmuş da teknik direktör değişikliğinin zamanı olmadığını belirtirken; kim gelirse gelsin İnegölspor’un bu kadro ve oyunla başarılı olmasının imkânsız olduğunu kaydetti.

Binlerce kişi tarafından izlenen ve büyük beğeni toplayan program, önümüzdeki hafta Pazartesi 21.30’da ekranlarda olmaya devam edecek.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.