Hüseyin Şahin’in Zor Anları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hüseyin Şahin’in Zor Anları
 :
/ 3.440 Kez Okundu
| |

TBMM Genel Kurulu’nda yoklama sonrası AK Parti’li ve MHP’li iki milletvekili arasında yumruklu kavga çıktı. Kavganın tam ortasında kalan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise kavgayı ayırmak için yoğun çaba sarf etti.

TBMM Genel Kurulu'nda yoklama sonrası AK Parti'li ve MHP'li iki milletvekili arasında yumruklu kavga çıkarken Ak Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin tartışmanın arasında kaldı. 
 
TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı görüşmeler yapılırken, MHP'li ve AK Partili millvetvekilleri arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma yumruklu kavgaya dönüştü.  
TBMM Genel Kurulu’nda önerge oylaması esnasında çıkan tartışmada MHP’li milletvekilleri ile AK Partili milletvekilleri yumruk yumruğa birbirlerine girdi.
TBMM Genel Kurulu’nda MHP grubu tarafından verilen önergenin oylanması için CHP’nin toplantı yeter sayısı istemesinden sonra sahte oy kullanıldığı iddiası ile MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ve AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin yumruk yumruğa kavga etti. Ali Uzunırmak’ın salondan çıkartılması üzerine MHP’li ve AK Partili milletvekilleri bir müddet sözlü tartıştıktan sonra yeniden yumruklar konuştu. AK Partili milletvekilleri ile MHP’li milletvekilleri yeniden yumruk yumruğa girdi. Kavga, Genel Kurulda bulunan diğer milletvekilleri tarafından ayrılırken, kavgayı yatıştırmaya çalışan vekiller arasında AK Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin zor anlar yaşadı. Divandan inen Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, milletvekillerinden sakin olmalarını istedi.
 
"60 AK PARTİLİ BANA SALDIRDI"
 
Olaydan kısa bir süre sonra MHP'li Oğan, yaşadıklarını twitter'dan takipçileriyle paylaştı. Meclis Genel Kurulu'nda 60 AK Partili milletvekilinin kendisine saldırdığını yazan Oğan, buna rağmen mücadele ettiğini ve gereken dersi verdiğini söyledi.
 
GÖRÜNTÜLER DOĞRULADI
 
Olay anına ilişkin fotoğrafta MHP'li Oğan'ın bir grup AK Partili tarafından darp edildiği görülüyor. AK Partili kaç vekilin olaya karıştığı ise tam olarak görülmüyor. 
 
Oğan'ın iddiasını ise olaydan yaklaşık bir saat sonra yüklenen bir video doğrular nitelikte. Youtube yüklenen videoda, Oğan'ın AK Partili vekillerle yumruklaştığı sayının ise giderek arttığı görülüyor.
 
ÖNCE YAZDI SONRA SİLDİ
 
Yaşananlar için Oğan'ın yazdıkları ise tepkilere neden oldu. AK Partili milletvekilleri için "AK İtler'in saldırısına uğradım" diye yazan Oğan, tepkiler üzerine bu twitlerini sildi.(Kaynak:İnternet Haber-İHA-inegolonline.com)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.