İ-Saloni Mobilya Fuarına İnegöl Mobilyası Damgasını Vurdu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İ-Saloni Mobilya Fuarına İnegöl Mobilyası Damgasını Vurdu
12 Nis 2017 / Çar 18:35
/ 4.877 Kez Okundu
| |

6-9 Nisan tarihleri arasında İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen İ-Saloni Mobilya Fuarına İnegöl Mobilyası damga vurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İnegöl Genç İşadamları Dernek başkanı Hakan Özdemir, İnegöl Mobilyası’nın Dünya arenasında geldiği noktayı bir kez daha gördük ve bundan büyük gurur duyduk dedi. Özdemir, İnegöl mobilyacısının geçtiğimiz yıllarda İtalyan mobilya modellerinden esinlenen bir durumla karşı karşıya olduğunu fakat son dönemlerde yapılan çalışmalarla İ-Saloni fuarında  İtalyan firmalarından hiçbir eksiğinin bulunmadığını gözlemlediklerini ifade etti. Özdemir  markalaşma konusunda maalesef aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Bu konuda mobilya sektörümüz disiplin ve kararlı bir şekilde daha çok yol kat etmesi gerekmektedir dedi. Özdemir ürettiklerimizin katma değerli, yüksek tasarım ve mühendislik ürünü olması hususunda hassasiyet gösterilmesi ile Dünya Markaları çıkarabileceğimizi belirtirken,ürünlerimizin hak ettiği değerde satılabilmesi için markalaşmanın kaçınılmaz olduğunun altını çizmektedir.

Kosgeb destekli olarak düzenlediğimiz İ-Saloni fuar organizasyonuna  yaklaşık 160 kişilik kafileyle Yenişehir havaalanından THY ile İtalya’ya direkt uçtuklarını söyleyen Başkan Özdemir bu konuda başta Kosgeb İl Müdürlüğümüze bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca 3 gün süren gezimizde organizasyonu birlikte yaptığımız ve aynı zamanda üyemiz olan Notus Turizm’e de tüm üyelerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

 Öte yandan önceki gün açıklanan KDV uzatma kararını da değerlendiren Özdemir, KDV düşmesinin sektöre önemli katkı sağladığını fakat bu kararın kesinlikle kalıcı olmasının şart olduğunu ifade ederek bugün bazı ortak ürünlerde KDV oranları değişkenlik gösteriyor buda ister istemez adaletsizliğe yol açıyor bu konuda da hükümetimizden gerekli düzenlemeyi yapmasını iş dünyası olarak sabırsızlıkla bekliyoruz dedi. Konuşmasının sonunda İtalya’daki fuara katılan İnegöl firmaları Ndesgin ve Vanessa firmalarına da teşekkür eden Özdemir onların bu fuarda İnegöl mobilyasını başarılı bir şekilde temsil etmesi bizi oldukça fazla hem gururlandırdı hemde sevindirdi dedi. Özdemir ayrıca pazar günü yapılacak olan referandum ile ilgilide iş dünyası olarak karar ne çıkarsa çıksın her zaman sandık iradesinin yanında olacaklarını söyledi ve sonuç ne çıkarsa çıksın birlik ve beraberliğimizden taviz vermeyelim çünkü buna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.