İÇDER Turnuvası’nda şampiyon Sancı Derneği oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İÇDER Turnuvası’nda şampiyon Sancı Derneği oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Haz 2022 / Çar 13:12
/ 1.915 Kez Okundu
| |

İnegöl Çorumlu Dernekler Federasyonu (İÇDER-FED) tarafından 3’üncüsü düzenlenen Futbol Turnuvası’nda şampiyon Sancı Derneği oldu

İnegöl Çorumlu Dernekler Federasyonu (İÇDER-FED) tarafından 3’üncüsü düzenlenen Futbol Turnuvası 26 Haziran 2022 Pazar günü Final Müsabakaları ve Kupa töreni ile sona erdi.
Final müsabakasında Sancı, Çopraşıkspor’u 6-1 yenerek kupanın sahibi oldu.

Birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğu gözlemlenen turnuvanın Final Müsabakaları öncesi İÇDER-FED Başkanı Mehmet Yurttutan açılış konuşmasında; 3.Geleneksel Futbol Turnuvası kupa ve final karşılaşmasını mükemmel bir organizasyonla sonlandırdıklarını, dostluk ve beraberlik sergilendiğini, sporda buluştuklarını ifade etti.

Federeasyon Başkanı Yurttutan konuşmasını şu şekilde sürdürdü; Turnuvada emeği geçen Yönetim Kurulu Üyelerine, Komite Kuruluna ve kendilerini yalnız bırakmayıp kupa törenine katılım sağlayan ilçe Kaymakamı Sayın Eren ARSLAN beye, Belediye Başkanı Sayın Alper TABAN beye, Emniyet Müdürü Sayın Erdoğan BAYDEMİR beye, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa DURMUŞ beye ve yönetimine, MHP İlçe Başkan Vekili Özgür BULCA beye ve yönetimine, İyi Parti İlçe Başkan Vekili Sadık ERDUĞAN beye ve yönetimine, Saadet Partisi Başkan Vekili Fatih DEMİRCAN ve yönetimine, Yeniden Refah Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seçkin CAYIKLI beye ve yönetimine, maçlarda görev yapan hakemlere, sağlıkçılara, oyunculara ve kendilerini hiçbir maçta yalnız bırakmayan değerli Çorumlulara teşekkür etti...

Federasyon Başkanı Yurttutan konuşmasında spora verdikleri öneme değinerek İnegöl’de Anadolu Birlikspor’u kurduklarını ifade etti.

Başkan YURTTUTAN son olarak İÇDER-FED Platformu ailesi olarak, katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Allah birlik, beraberlik ve dayanışmamızı daim eylesin. Turnuvamızda şampiyon olan Sancı’yı tebrik ediyorum, sıralamaya giren Çopraşık, Karahacip ve Bolatçık’ı tebrik ediyorum. En centilmen takım unvanını elde eden Büyük Dona Derneği’ni ve turnuvamıza katılarak renk katan Sarısüleyman Derneğimizi ve Gazipaşa Derneğimizi de teşekkür ediyorum.

İlçe Kaymakamı Eren Arslan ve İlçe Belediye Başkanı Alper Taban konuşmalarında birlik ve beraberlik çatısı altında spora verdikleri destekten dolayı İÇDER Federasyonunu kutladılar.
Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalar, katkıda bulunanlara plaketler verildi. Hatıra fotoğraf çekimlerinden sonra tören sona erdi.
Sancı’nın şampiyon olarak tamamladığı turnuvada Çopraşık 2. Sırada, Karahicip 3. Sırada, Bolatçık ise turnuvayı 4.sırada tamamladı.
Turnuvada gol kralı Karahacip’ten Samet Özcan olurken, en centilmen takım ödülü ise Büyük Dona Derneği’nin oldu.

SIRALAMA ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU
1-Sancı
2- Çopraşık
3- Karahacip
4-Bolatçık









Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.